miércoles, 3 de octubre de 2012

Jugues a pèl?

Fa uns dies us vam anunciar que la Lliga de Dards Tarragona 2012-2013, de la zona territorial de Tarragona, comença a arrencar motors, si sou del Camp de Tarragona i/o província i esteu interessats en jugar a dards punta d'acer, tingueu o no equip, o bé esteu pensant en formar el vostre equip/club per participar a una competició regular de les comarques tarragonines envieu l'e-mail a darderosdetarragona@hotmail.com.

Al Camp de Tarragona es juga a dards punta d'acer, també anomenat jugar a pèl o dards en diana convencional. Com que no hi ha molts llocs on poder practicar aquest esport hem creat aquest mapa de localització.


Veure Dards a Tarragona més gran

Si no teniu equip i voleu afegir el vostre local...



... podeu enviar-nos un correu a darderosdetarragona@hotmail.com i mirarem de fer una trobada amb tots per trobar-te equip i per afegir l'enllaç del vostre local.


Podeu compartir aquesta noticia al Facebook (fent clic a la icona del peu d'aquest article), per Twitter o bé per e-mail als vostres contactes i amistats per tal que la informació arribi al màxim d'esportistes possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario