miércoles, 6 de junio de 2012

COPA TARRAGONA

El 16 de juny es juga la COPA TARRAGONA de dards punta d'acer 2012, que com ja s'ha informat es celebrarà al mateix lloc que en l'edició anterior.

Com cada any després del lliurament de trofeus i premis hi haurà un sopar de germanor al económic preu de 10,00 Euros. El menú és:
1er Plat:  Amanida Catalana
2on. Plat: a triar un: Pollastre, conill, llonganissa, calamar a la planxa o a la romana, tot amb guarnició
Postre: a triar entre: gelat, flam de la casa o fruita del temps. El pa, aigua i vi estan inclosos.


La confirmació dels equips que es vulguin quedar a sopar ho han de fer al Goya (parlar amb Kiko o Víctor) i han de triar el menú abans del 12 de juny!!

DADES DE LA COMPETICIÓ:


Dia: 16 de juny de 2010
Hora: Inici 16:00h  (reunió capitans, explicació de funcionament i sorteig, a les 15:30h)

Lloc: BAR RESTAURANTE CENTRO
(Sala Principal)

Localització: Polígon Agro Reus, c/Adrià Gual, 4
Localitat REUS
Veure Plànol de localització

Modalitat: dards punta d'acer.


Més detalls de la diada:




Competició: Equips Round Robin, tots els equips participants jugaran contra tots al millor de 2 partides al 501 Doble Out (jugant-se els dos punts).

El sorteig, l'ordre de participació i la resta de detalls els resoldrem minuts abans d'iniciar la competició, per això, insistim en la puntualitat dels capitans a fi de poder començar amb puntualitat i finalitzar a una hora prudent.
Després de la competició es celebrarà el lliurament de trofeus i records de la Lliga 2011-2012 i de la Copa. Estem treballant per mirar de fer venir les màximes autoritats esportives de la província i de la Federació per tal de donar a conèixer una mica més la nostra feina.

Per celebrar-ho i aprofitant que estarem junts, també s'ha programat un sopar de germanor entre tots els que desitgeu festejar el final de la Lliga i Copa amb tots els esportistes i companys de la competició. El preu i el menú l'informarem properament, però serà en la línia de l'any passat, un menú econòmic i casolà.
PD: la classificació de la Lliga està actualitzada a la jornada 13 amb tots els partits ajornats celebrats (veure aquí).

No hay comentarios :

Publicar un comentario