martes, 29 de mayo de 2012

DESTÏ WINMAU: resultats 4rt Rànquing

Grans resultats pels tarragonins que han participat al 4rt Rànquing DESTÍ WINMAU que es va celebrar a la seu del club degà dels dards catalans, el CD La Xarxa de Puig-Reig (Bergadà) i va comptar amb la participació de 18 esportistes masculins que van lluitar per sumar el màxim nombre de punts possibles.

Entre els participants es van trobar un cop més tots aquells esportistes amb desitjos d'assolir el premi de pode participar al Winmau World Masters 2012 i al Classificatori de Lakeside 2013 que es celebra el proper octubre.

La ronda preliminar van ser eliminats els jugadors locals en Josep Serralvo i Ignasi Basullas, resultant la classificació d'en Gabriel Olivé (del Ciutat de Reus) i Pere Grau (CD Guardiola) pel Last16.

El sorteig ens va deixar un emparellament a la primera ronda entre...



... els dos primers classificats, després dels tres primers puntuables, en Dani Zapata (CD Aigüestoses) i en Doroteo "Doro" Bermúdez (CD El Vendrell) que van resoldre el partit en una partida emocionant al desempat. Per la seva part Enric Cid (CD La Xarxa), Toni Muñoz (independent) i Xavi Plà (CD Guardiola) passaven la primera ronda guanyant 4-0, i en Gabriel Olivé (CD Ciutat de Reus), Jordi Esparbé, Pere Grau (CD Guardiola) i Ramón Paz (CD El Vendrell) arribaven al Last8 guanyant 4-1.

Detall del quadrant masculí
Els esportistes constants i que setmana a setmana participen en aquesta competició s'asseguraven 3 punts i seguien en ganes de derrotar als capdavanters a la classificació per esgarrapar punts a la classificació general.

A semifinals hi va arribar un cop més en Doro Bermúdez, que es va desfer d'Enric Cid per 4-1,  i es va trobar en Toni Muñoz, que s'havia desfet d'en Gabriel Olivé per 4-1. Per l'altre cantó els companys de club en Xavi Plà i en Pere Grau, que arribaven després de vèncer a Jordi Esparbe 4-0 per part d'en Xavi, i en Pere va suar per derrotar a un Ramón Paz brillant al desempat i per la mínima 4-3

A la final es van trobar en Doro Bermúdez, que havia guanyat en Toni Muñoz per 4-2, i en Xavi Pla que havia guanyat a en Pere Grau per 4-1. La final va començar amb els primers jocs guanyats per en Doro, que sembla que estigui vivint una segona joventut, i poc a poc va anar sumant el joc definitiu per a fer-se amb la victòria final.

La Classificació de l'Open:

No hay comentarios :

Publicar un comentario