martes, 17 de octubre de 2023

33è Campionat de Catalunya: agraïment i fotos


Un cop finalitzat el 33è Campionat de Catalunya, des de la Federació Catalana de Dards volem mostrar el nostre agraïment a totes i tots els que fet possible que els Campionat de Catalunya siguin un èxit.

Començant per l’equip de muntadors amb en Jesús Gil, Daniel Agüera i Kilian Perales, i als que s’hi han afegit com l’Antonia López, Salvador Graells, Alfons Prada, Elisenda Alzúria, Mathew Lee, Susana Serrano i demanem disculpes si ens estem deixant algun nom més.

Els apuntadors capitanejats per Gabi Olivé i que a comptat amb la col·laboració d’en Aman Urazov i Jesús Gil. Sense oblidar en Sergio Garrido que s’ha encarregat de l’emissió en directe de les competicions i suport tècnic fent equip amb en Jonathan Martín, com també la Carla Arimany en el seu incondicional suport a la taula de control durant la competició.

Una competició no té sentit sense els seus participants en totes les modalitats: individuals, parelles, tripletes i clubs, on els esportistes en sou els principals protagonistes, juntament amb els clubs.

I un agraïment especial també a l’imprescindible equip de treball de la directiva amb en Josep Arimany, Gabriel Olivé, Jonathan Martín i Elena Bueno que amb les seves aportacions han aconseguit que el Campionat Nacional sigui un èxit.

Per la nostra part, ja comencem a treballar pel proper Campionat de Catalunya 2024.
Moltes gràcies per facilitar-nos la feina.

Us detallem un enllaç amb moltes fotos de la competició, que podeu compartir a les vostres xarxes socials etiquetant: #dards #femdiana
 

Link a fotos:


 

Fotos: https://photos.app.goo.gl/tMytmPgY7m6xmJ7d7

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario