domingo, 26 de febrero de 2023

Lliga Catalana 2022-23: DH J10 Groc / J8 Vermell

 

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor arriba a la jornada 10 al Grup GROC  i la 8a jornada al  Grup VERMELL.

El Grup GROC arriba a la 10a jornada amb el CD Tarragona, CD La Xarxa i el CD Terrassa com a locals i amb el factor camp a favor. Els seus respectius rivals seran el CD Goyos Sant Boi, el CD El Vendrell i CD Olot. El CD Baix Camp descansarà aquesta setmana.

Al Grup VERMELL arriba a la 8a jornada on el Guardiola, Esplugues i Piritoño La Sala faran d'amfitrions i rebran al Riders, Cedsab i Cossetans respectivament.

Als dos grups els partits cada cop agafem més rellevància per a classificar-se en un lloc al quadrant final. Rodar al màxim els esportistes per a la fase final és clau, com també donar entrada a aquells esportistes amb menys partits a les esquenes a aquestes alçades de temporada. La classificació però ja situa cada equip al seu lloc i zona de la taula, però als dards poden haver-hi resultats amb sorpresa final.

Malgrat tot una setmana més, gaudirem de diversos partits on tots tenen la seva particular emoció per a fer-nos vibrar un cop més.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

  Data Local   Visitant    
J8 04/03/23 CD Guardiola CD Guardiola vs Riders EF CD Riders EF CD    
J10 04/03/23 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD El Vendrell-El Momento    
J10 04/03/23 CD Tarragona CD Tarragona vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
J10 04/03/23 CD Terrassa CD Terrassa vs CD Olot CD Olot    
J8 04/03/23 Esplugues CD Esplugues CD vs CEDSAB CEDSAB    
J8 04/03/23 Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs Cossetans CD Cossetans CD  

PROPERA JORNADA:


4-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 10 / Grup Vermell jornada 8
11-març-2023 Rànquing FCD 5a prova (info i inscripció oberta aquí)
18-març-2023 Lliga Catalana Divisió d'Honor Grup Groc jornada 11 / Grup Vermell jornada 9
25-març-2023 CATALUNYA CUP (informació i inscripció aquí)

El calendari complert disponible aquí.

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport

 

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario