martes, 2 de noviembre de 2021

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 3

 Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorEls dissabtes a la tarda és juga la Lliga Catalana i la propera dissabte dia 6 de novembre arriba la tercera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La tercera jornada arriba desprès de la castanyada amb el CD Baix Camp de Reus, el CD Guardiola de Manresa, el CD La Xarxa de Puig-Reig, el CD Terrassa de Terrassa, el CEDSAB de Sant Andreu de la Barca i els Riders EF d'Esplugues de Llobregat essent els amfitrions i jugaran de locals, fent valer el valor del camp a favor per assolir guanyar els seus partits. Una empresa que la resta de clubs no posaran fàcil, ja que també buscaran guanyar el partit.

Precedents. Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

El COSSETANS CD torna a desplaçar-se, aquest cop a Terrassa, un partit complicat tenint en compte el gran nombre d'esportistes amb que compte el club terrassenc.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
3a Jornada - 6 de novembre

  Data Hora Local   Visitant  
  06/11/21
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs  CD Goyos CD Goyos    
  06/11/21
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Pinedards CD Pinedards CD    
  06/11/21
17:00
CD La Xarxa CD La Xarxa vs Piritoño CD Piritoño CD    
  06/11/21
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  06/11/21
17:00
CEDSAB CEDSAB vs Esplugues CD Esplugues CD    
  06/11/21
17:00
Riders EF CD Riders E. CD vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat    

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario