lunes, 3 de febrero de 2020

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 7

Comença el més de febrer i ja hem arribat a la 7a jornada, moment en que la classificació ja es comença a definir.

Aquesta setmana els visitants han estat majoritariament els que han guanyat els seus partits, CD Baix Camp, Pinedards i La Xarxa, mentre el CD Terrassa ha estat l'únic que ha guanyat com a local. L'altre cara la tenim amb el Guardiola, Lligues Adg.cat i Piritoño que han perdut els seus partits, com el Cedsat que ho ha fet per la mínima.

Els 180's i els alts tancaments segueixen incrementant-se. Pel que fa als 180s en Carles Arola, del Piritoño CD, es situa líder amb 3 tirades màximes i fins a 18 esportistes ja n'han assolit un mínim d'una. Poc a poc anem incrementant el nombre. Pel que fa a la millor partida és en Ôscar Vera, del Lligues Adg.cat del CD Olot, es situa amb la millor partida fins al moment, amb una de 14 dards que va assolir la setmana pasada. I on la llista es segueix enxamplant és amb les tancades de més de 100 punts on ja hem superat la decena. Amb la tancada de 144 d'aquesta setmana encara no s'arriba als 160 d'en Jesús Soria, però encara hi ha setmanes per seguir sumant i incrementar els registres.

Properes cites:
08-02-2020 Jornada 8 Divisió d'Honor 2019-20
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS (info)
Aquesta setmana tenim molt poques fotos, malgrat això, us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor 
7a Jornada - 1 de febrer de 2020
CD Terrassa CD Terrassa 8-1 CD Guardiola CD Guardiola Casal Barri Can Palet II  acta
CEDSAB CEDSAB 4-5 CD Baix Camp CD Baix Camp La Riera 2   acta
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat 3-6 Pinedards CD Pinedards CD Allen Darts   acta
Piritoño CD Piritoño CD 3-6 CD La Xarxa CD La Xarxa Bar Piritoño  acta



Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario