miércoles, 5 de febrero de 2020

Divisió Tarragona 2019-20: Jornada 1

Aquest dissabte 8 de febrer de 2020 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona i província. Per aquesta temporada la participació s'ha tancat amb 5 equips de dos clubs.

El vigent campió de la Divisió de Tarragona, l'equip Cossetans Tarragona, del Cossetans Club de Dards de Tarragona repeteix temporada amb una renovada plantilla d'esportistes.

Aquesta temporada la inscripció s'ha tancat amb quatre equips. Dos del CD Tarragona, el CD Tarragona i el Tarraco Full Equip i  dos equips més del Cossetans CD de Tarragona, el club degà del Camp de Tarragona, amb el Cossetans CD Tarragona i el CD Corbera d'Ebre.
L'equip de Corbera d'Ebre serà l'equip amb més esportistes junior de la temporada en totes les divisions de la Lliga Catalana.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà Lliga Catalana. de sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el  reglament  complert a Espai Federat / Reglament (aquí).

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al grup whatsaap de la competició per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits 1a Joranda Divisió Tarragona:
Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant Seu
08-02-2020 CD Tarragona   vs   Tarraco Full Equip El gat amb botes - CD Tarragona
08-02-2020 Cossetans Tarragona   vs   CD Corbera d'Ebre Las Vegas - Cossetans CD

Calendari de competició:
a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí) -operatiu en breu-.

Resultats i estadístiques:
  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. A la web trobareu el calendari, resultats, actes dels partits, estadístiques d'equip i individuals i altres. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.





Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario