lunes, 21 de enero de 2019

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 5a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 arriba a l'equador de la primera volta i els clubs ja comencen a entreveure les seves posicions a la classificació.

Aquest any el CD Baix Camp i el CD Terrassa han començat en peu fort per copar la part alta la classificació, tot i així estem nomès a les primeres jornades de la competició regular. La lliga individual interna del club de Reus i els reforços del terrassencs estan aportant un plus a ambdós equips.

Els segueixen el CD La Xarxa, el Piritoño CD, el Cedsab i el Lligues Adg.cat amb dues victòries han tingut tarannà diferent, mentre uns han guanyat els dos primers partits i perdut els dos següents, l'altre ha guanyat un partit si i l'altre no, o ha perdut els dos primers partits i ha acabat guanyant els dos següents (veure trajectòria dels equips aquí).

Pel que fa l'Esplugues CD aquest any porta sumats ja una victòria i 10 sets a favor, deu vegades més dels que portava just en aquest punt la temporada anterior. Una sustancial millora que els portarà a guanyar més d'un partit aquesta temporada. I pel que fa el Guardiola CD es l'equip s'ha creuat amb diversos equips cridats a ocupar plaça de pódium i amb un inici prou complicat tenen camí per a millorar.

Tots els esportistes han agafat ritme de competició i això fa que cada cop hi hagi més emoció en cada un dels jocs dels partits. Els clubs ja saben l'estat de forma dels seus efectius i com fer les aliniacions, un món d'estrategia per a poder esgarrapar al rival el major nombre de punts possibles...Com cada setmana són diversos els partits que despertaran emoció i pasió, i la propera jornada no serà menys. Hi ha un equip que lluitarà per la primera victòria d'aquesta temprada; uns altres necessiten els tres punts per situar-se líders en solitari; d'altres necessiten guanyar per desfer l'empat provisional i esgraonar un lloc més a la classificació, d'altres voldran guanyar per seguir al capdamunt... tots els partits tindran els seus inputs, però tots a la vegada tindran quelcom en comú: el tercer temps, aquell moment per gaudir encara més de cada partit.

Recordar que al gestor de la Lliga Catalana teniu al final de cada línia de partit, un botó blau   amb la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa, històric de resultats entre ambdós equips... informació que us servirà per complimentar tots els camps de les actes degudament.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 5 - 26 de gener de 2019
CD Baix Camp  CD Baix Camp vs CD La Xarxa CD La Xarxa  
CEDSAB CEDSAB vs Piritoño CD Piritoño CD  
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Terrassa CD Terrassa  
Esplugues CD Esplugues CD vs CD Guardiola  CD Guardiola  
Propera jornada: 
02-02-2019 LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 6
Classificació i estadístiques:
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario