martes, 29 de enero de 2019

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 6a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 arriba a l'equador de la primera volta i els clubs ja comencen a entreveure les seves posicions a la classificació. Però abans us informem dels canvis de calendari.

EL CALENDARI 2019. Fa pocs dies s'han anunciat les dates del Winmau World Masters, que aquest any es celebrarà entre el 25-27 d'octubre, i les dates de la WDF Europe Cup, que l'han canviat al 8-12 d'octubre. Això vol dir que, segons acordat per assamblea, la FCD ha d'actualitzar la data del Campionat de Catalunya 2019 prevista pel 12-13 d'octubre. Un cop es coneixi la disponibilitat de l'espai, confirmarem novament la data.

EMOCIONANT FINAL DE LA PRIMERA VOLTA. Hi ha diversos partits interessants aquesta sisena jornada on cada club té els seus objetius, guanyar el partit i guanyar en motivació per a la segona volta.

Per saber més de cada partit d'aquesta jornada us convidem a entrar al gestor de la Lliga Catalana on teniu al final de cada línia de partit, un botó blau > amb la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa i històric de resultats entre ambdós equips dels últims quatre anys. Informació que també servirà als capitans per complimentar tots els camps de les actes degudament, per saber una mica més dels vostres rivals i companys d'altres clubs.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 6 - 2 de febrer de 2019
CD La Xarxa CD La Xarxa vs Lligues Adg.Cat  Lligues Adg.Cat  
 CD Terrassa CD Terrassa vs Esplugues CD Esplugues CD   
 CEDSAB CEDSAB vs CD Guardiola  CD Guardiola  
 Piritoño CD Piritoño CD vs  
CD Baix Camp  CD Baix Camp  

Partits ajornats: J-5 Cedsab vs Piritoño CD


Properes jornades: 
9-febrer  LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 7 (veure calendari partits)
16-febrer  4er Open Destí Winmau 2019  - Puig-Reig (veure informació)
23-febrer LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 8 (veure calendari partits)
Classificació i estadístiques:
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario