miércoles, 9 de enero de 2019

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 4a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprés de les vacances nadalenques segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor. Aquest 2019 començarà amb la quarta jornada que es celebrarà dissabte 12 de gener a les 17h en diversos punts de Catalunya.

Com cada setmana són diversos els partits que despertaran emoció i pasió, i la quarta jornada no serà menys. Hi ha un equip que lluitarà per la primera victòria d'aquesta temprada; uns altres necessiten els tres punts per situar-se líders en solitari; d'altres necessiten guanyar per desfer l'empat provisional i esgraonar un lloc més a la classificació, d'altres voldran guanyar per començar l'any amb el millor resultat posible... tots els partits tindran els seus inputs, però tots a la vegada tindran quelcom en comú: el tercer temps.
Recordar que al gestor de la Lliga Catalana teniu al final de cada línia de partit, un botó blau   amb la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa, històric de resultats entre ambdós equips... informació que us servirà per complimentar tots els camps de les actes degudament.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 4 - 12 de gener de 2019
12/01/19 CD Guardiola CD Guardiola vs Piritoño CD Piritoño CD  
12/01/19 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CEDSAB CEDSAB  
12/01/19 CD Terrassa CD Terrassa vs CD Baix Camp CD Baix Camp  
12/01/19 Esplugues CD Esplugues CD vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat  
Propera jornada: 

19-01-2019 DESTÍ WINMAU 2019 - 3er Open - Manresa
26-01-2019 LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 5
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario