miércoles, 14 de noviembre de 2018

Què és el Destí Winmau?

La Federació Catalana de Dards organitza el ránquing més important de la temporada, el DESTÍ WINMAU 2019, que aquest any arriba a la 8a edició. 
Què és el Destí Winmau?
És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al Masters Mundial de dards, el Winmau World Masters Darts Championship.
Com hi pots participar?
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes amb fitxa de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
La informació per renovar o per a realitzar l'alta de Fitxa Esportiva FCD la trobareu a l'Espai Federat, llicència esportiva d'aquesta web o a l'enllaç: dardscatalunya.cat/llicencies/
En què consisteix el Destí Winmau?
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions obertes els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.
On es juga?
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels clubs de dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.
Quan es celebra?
El calendari d'aquesta competiicó va definit d'acord amb el calendari de la Lliga Catalana i el de la WDF/BDO pel que fa al rànquing internacional Western Europe. El calendari complert el trobareu a dardscatalunya.cat/calendari/
Premis:
Els tres primers homes classificats i la millor dona guanyen un accèssit directe per a participar al Winmau Worls Masters, el Masters Mundial de dards (Beca valorada en 300,00 Euros destinada únicament a les despeses de viatge i allotjament).
També hi ha premis per participació als rànkings on els esportistes que participen a tots els puntuables, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs.
Reglament de la competició:
El reglament complert el trobareu al menú Espai Federat a Reglament.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario