lunes, 11 de junio de 2018

Swiss Open 2018: Martí Martí 2on i 5è en els individuals, i un 3er a parelles

Martí Martí ha estat el català més destacat al Swiss Open 2018: divendres va fer un 3er lloc a l'Open de Parelles amb en Gabriel Olivé, dissabte al Swiss Open 2018 cat.B va fer 2on i diumenge va fer 5è a l'Helvètia Open 2018 cat. C.


Per sisè any consecutiu Catalunya el Swiss Open ha comptat amb presencia catalana i una vegada més l'expedició ha assolit bons resultats. La tradició, per als esportistes catalans, de tornar amb les preuades medalles es manté, on gairebé tots els catalans que han participat a la doble cita internacional han pogut fer-se com a mínim amb una d'elles.

La Catalan Army, estava formada per quatre esportistes, Martín Martí, esportista del CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca i actual campió del FCD Anniversary Open 2017, Gabriel Olivé jugador del CD Baix Camp de Reus i actual sots-campió de Catalunya, Carlos Santano esportista del CD La Xarxa de Puig-Reig que s'estrenava en competició internacional fora de Catalunya i Tony Gragera del CD Olot, esportista amb més participacions internacionals als puntuables mundials.

Divendres es va celebrar l'escalfament amb un Open de Parelles, on els quatre esportistes catalans van començar a fer l'adaptació a les línies de tir i dianes de la competició. En Tony Gragera i Carlos Santano van lliurar a primera ronda i van ser eliminats a segona ronda per 3-1 davant una parella de suïssos amb els quals els uneix una gran amistat. Mentre en Martí Martí i Gabriel Olivé van lliurar també la primera ronda i van guanyar 3-0 les tres rondes següents classificant-se per les semifinals on van perdre al punt de desempat per 3-2 davant la parella local formada per Marcel Gugger i Tobias Anliker (veure resultats parelles).

Dissabte va ser el torn del Swiss Open, campionat classificatori per al rànquing mundial de categoria B. A primera ronda en Tony Gragera va perdre al set de desempat 2-1 amb Nico Wagner-GER. A segona ronda en Carlos Santano va ser eliminat pel suïs Benjamin Gribi per 2-0. A tercera ronda va ser en Gabriel Olivé que va perdre 2-0 davant del gal·lès Dean Reynols, cap de sèrie número u del torneig. Per la seva part en Marí Martí anava guanyant 2-0 als seus rivals i fins a la final de quadrant no es va creuar amb un cap de sèrie, John Scott (11) al que va guanyar també 2-0.- A la cinquena ronda va guanyar 2-0 al 6è cap de sèrie, Richie Edwards-WAL (6). A la sisena ronda, ja a quarts de final va guanayr 2-1 a Conan Whitehad-ENG (3), a semifinals va batre també 2-1 a James Hurrel-ENG (2), La final contra Michael Unterbuchner (4) va ser molt igualada en tots els jocs però l’alemany va fer-se amb la victòria final per 3-0, amb uns parcials a cada set de 2-1, 2-0 i 2-1 fent valdre guanyant la sortida en els seus jocs i amb un sol break, trencament de sortida sobre Martí.

Amb aquest resultat en Martí Martí assoleix el primer pòdium en el seu primer puntuable mundial fora de Catalunya i de categoria B. Recordar que el 2016 va guanyar el Catalonia Open (cat. C) i el 2017 el FCD Anniversary (cat. D).

El diumenge va seguir la tercera jornada de competicions amb l’Helvètia Open, puntuable de categoria C. A primera ronda en Gabi i Martí van ser els dos catalans que no van lliurar. A segons ronda en Tony Gragera va perdre 4-2 amb Sandro Wyss-SWI, i en Gabi Olivé 4-1 amb (5) Wayne Warren-WAL, mentre en Carlos Santano guanyava el seu primer partit en un open internacional fora de Catalunya i amb un 4-0 es va desfer del suïs Michael Tetkovic. Ja a la tercera ronda en Carlos va perdre al joc de desempat 3-4 davant Marcel Gugger-SWI mentre per la seva part en Martí Martí venia de derrotar al segon cap de sèrie del torneig, en James Hurrel-ENG i seugia endavant. 

Va guanyar amb comoditat la final de quadrant, Ja a la cinquena ronda en Martí va guanyar 2-4 a Andy Bless-SWI (15) i a quarts de final va ser derrotat per la mínima de 4-3 pel gal·lès Nick Kenny que va acabar per proclamar-se campió de l’Open.

Martí Martí ha rubricat un molt bon cap de setmana a Suïssa, un segon lloc a parelles i individual, i un cinquè lloc. El català segueix en bona progressió per classificar-se aquest any per al Winmau Masters Mundial de dards a travès del rànquing de la Federació Catalana de Dards, el Destí Winmau 2018.

Resultats i quadrants:

SWISS OPEN PAIRS (divendres 8 de juny a les 20h)
1a Ronda - Last 64 - Best 5 legs
Grup-2 GRAGERA/SANTANO - bye
Grup-4 MARTI-SANTAMARIA/OLIVE-PEDROL - bye

2a Ronda - Last 32 - Best 5 legs
AESCHBACH/LIEB 3-1 GRAGERA/SANTANO
GOLDSMITH/PAGE 0-3 MARTI-SANTAMARIA/OLIVE-PEDROL

3a Ronda - Last 16 - Best of 5 legs: A.BLESS/L.CAMACHO 0-3  MARTI-SANTAMARIA/OLIVE-PEDROL
4a Ronda - Quarts de final - Best of 5 legs: MARTI-SANTAMARIA/OLIVE-PEDROL 3-0 A.LAZAR/T.SCHULZ
Semifinal - best of 5 legs:  T.ANLIKER/M.GUGGER 3-2 MARTI-SANTAMARIA/OLIVE-PEDROL

SWISS OPEN 2018 Individual Homes (dissabte 9 de juny a les 10h)

1a Ronda - Last 256 - Best 3 sets, 3 legs
G-1 OLIVE-PEDROL, Gabriel-CAT - bye
G-6 SANTANO, Carlos-CAT - bye
G-11 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT - bye
G-15 WAGNER, Nico-GER 2-1 GRAGERA, Tony-CAT

2a Ronda - Last 128 - Best 3 sets, 3 legs
OLIVE-PEDROL, Gabriel-CAT 2-0 DALLI, Mark-MTA
GRIBI, Benjamin-SWI 2-0 SANTANO, Carlos-CAT
Stefan WYSS-SWI 0-2 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT

3a Ronda - Last 64 - Best 3 sets, 3 legs
(1)REYNOLDS, Dean-WAL 2-0 OLIVE-PEDROL, Gabriel-CAT
LAZAR, Alexandre-SWI 0-2 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT

4a Ronda - Last 32 (final de quadrant):  (11)SCOTT, John-ENG 0-2 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT
5a Ronda - Last 16: MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT 2-0 (6)EDWARDS, Richie-WAL
6a Ronda - Quarts Final: (3)WHITEHEAD, Conan-ENG 1-2 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT
7a Ronda - Semifinal: MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT 2-1 (2)HURRELL, James-ENG
Final - Best 5 sets, 3 legs: (4)UNTERBUCHNER, Michael-GER 3-0 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT


HELVETIA OPEN 2018 Individual Homes (diumenge 10 de juny a les 10h)

1a Ronda - Last 256 - Best 7 legs
OLIVE-PEDROL, Gabriel-CAT 4-0 DREYER, Benedikt-SWI
GRAGERA, Tony-CAT vs Bye
ANTANO, Carlos-CAT - bye
MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT 4-1 CONRAD, Thomas-SWI

2a Ronda - Last 128 - Best 7 legs
(5)Wayne WARREN-WAL 4-1 OLIVE-PEDROL, Gabriel-CAT
WYSS, Sandro-SWI 4-2 GRAGERA, Tony-CAT
SANTANO, Carlos-CAT 4-0 TETKOVIC, Michael-AUT
MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT 4-0 (2) James HURREL-ENG

3a Ronda - Last 64
SANTANO, Carlos-CAT 3-4 GUGGER, Marcel-SWI
Michel ROY-SWI 0-4 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT

4a Ronda - Last 32 (final de quadrant): Luis CAMACHO-SWI 2-4 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT
5a Ronda - Last 16: (15) Andy BLESS-SWI 2-4 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT
6a Ronda - Quarts de final: (7)Nick KENNY-WAL 4-3 MARTI-SANTAMARIA, Marti-CAT

Final: (7)Nick KENNY-WAL 5-4 (4)UNTERBUCHNER, Michael-GER

Segueix els resultats online a https://www.darts.ch/de/Swiss-Open/Swiss-Open-2018

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario