viernes, 2 de marzo de 2018

Lliga Catalana 2017-2018: Divisió d'Honor - 9a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor amb la 9a Jornada a les portes de la Catalunya CUP, la competició mixta que ja té obertes la inscripció (consulta informació i registre aquí).

Aquesta setmana el CD Baix Camp de Reus, el CD Guardiola de Manresa i el Piritoño CD de Malgrat de Mar són els equips que juguen a casa, mentre l'Esplugues CD, el Terrassa CD i el Lligues Adg.cat són els visitants.

Per als vostres desplaçaments en aquests dies us recomanem que consulteu el Servei Català de Trànsit per saber les afectacions a les carreteres. També amb aquestes temperatures us recomanem ser més curosos a l'hora de fer exercicis d'escalfament i estiraments per evitar lesions, malgrat de cara el cap de setmana es preveu una pujada de temperatures. Per a més informació podeu consultar el Servei Meteorològic de Catalunya.

Una setmana més us agraïm les fotos que ens feu arribar per publicar a les nostres xarxes socials, facebook i twitter, i que també podeu trobar a la galeria.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 9a - 3 de març de 2018

03/03/18
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs Esplugues CD Esplugues CD CD Baix Camp
03/03/18
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs CD Terrassa CD Terrassa CD Guardiola - Bar Rentree
03/03/18
17:00
Piritoño CD Piritoño CD vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat Bar Piritoño

Partits ajornats: J-6 27-01-2018 Lligues Adg.cat - CD Terrassa

Propera jornada: 
10-Març 11a CATALUNYA CUP (consulta informació i registre aquí)
17-Març 10a Jornada de la Lliga Catalana.

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario