viernes, 16 de marzo de 2018

Divisió de Tarragona 2017-18: Jornada 1

Dissabte, 17 de Febrer de 2018 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona. Per aquesta temporada la participació s'ha tancat amb 6 equips de dos clubs.

El vigent campió de la DIvisió de Tarragona, el CD Dardeo Jones repeteix temporada amb una renovada plantilla d'esportistes i nom, ja que ara s'han constituït com a CD Tarragona, recuperant així la seva activitat amb dos equips. També hi participarà el Cossetans CD de Tarragona el club degà del Camp de Tarragona que aquest aportarà quatre equips, dos jugarna a Tarragona i dos a Reus.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà World Cup, un round robin de 25 punts on tots els esportistes juguen contra tots. Cada punt es jugua a un 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. L'equip que al final dels 25 punts sumi 13 o més punts guanyarà el partit (veure acta del partit aquí).

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al grup whatsaap de la competició per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits 1a Joranda Divisió Tarragona:
Dia / Hora Equip local - vs - Equip visitant Seu
17/03/18
17:00h
Cossetans Darts Cossetans Darts vs Cossetans Tarragona Cossetans Tarragona Seu Cossetans CD
17/03/18
17:00h
El Gat amb Botes El Gat amb Botes vs Darts Tgn Darts Tgn El Gat amb botes
17/03/18
17:00h
Los Pequeños Taberna Los Pequeños Taberna vs Taberna Punxa la Cabra Taberna Punxa la Cabra La Taberna de Reus

Calendari de competició:
a la secció de Calendari de la web el trobareu (aquí)

Resultats i estadístiques:  Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. A la web trobareu el calendari, resultats, actes dels partits, estadístiques d'equip i individuals i altres. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario