viernes, 24 de noviembre de 2017

Lliga Catalana 2017-2018: Divisió d'Honor - 3a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprès de l'éxit de participació del primer Open del FCD Destí Winmau 2018, segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor amb la tercera jornada que es celebrarà dissabte a les 17h en diversos punts de Catalunya.

Aquesta setmana hi ha diversos partits emocionants: El CD Guardiola rebrà la visita de l'Esplugues CD on tots dos equips buscaran la primera victòria de la temporada i sortir una mica més de la part baixa de la classificació. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips.

A Reus el CD Baix Camp rebrà la visita del Lligues Adg.Cat, dos equips amb tarannà diferent, mentre els locals han guanyat els seus dos partits disputats, el visitats d'Olot han perdtu l'únic partit que han disputat. Un partit amb molt més a guanyar que els tres punts en jocs. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips.

La Xarxa rebrà a Puig-Reig la vista del Terrassa CD, els dos equips empaten amb una única victòria. però La Xarxa encara no ha perdut cap partit, mentre que els visitants ja porten una derrota. La temporada anterior els locals van guanyar els dos partits, el d'anada i tornada, l'emoció estarà servida amb dos equips amb moltes aspiracions. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips.
El Piritoño CD serà l'equip que descansarà aquesta setmana.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
Jornada 3
25/11/2017 CD Baix Camp vs Lligues Adg.Cat CD Baix Camp
25/11/2017 CD Guardiola vs Esplugues CD CD Guardiola - Bar Rentree
25/11/2017 CD La Xarxa vs CD Terrassa Seu CD La Xarxa
Propera jornada:  cap
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario