jueves, 30 de noviembre de 2017

Federació Catalana de Dards 1990-2017

Tal dia com avui es va constituir la Federació Catalana de Dards (FCD), va ser un 30 de novembre del 1990, com a una entitat esportiva privada, d'utilitat pública amb interessos cívic, social, esportiu i educatiu.

 
Des de aleshores la FCD és l'encarregada d'organitzar els Campionats de Catalunya i les seves lligues, de revisar i actualitzar les normes de joc, seguint els punts principals del reglament de la World Darts Federation -WDF-, de seleccionar els esportistes que competeixen internacionalment, com també d'organitzar sessions tècniques, tallers d'aprenentatge i formació de l'esport a tot Catalunya.
 
És membre de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)  i des del 20 de setembre de 2011 va passar a formar part de la Federació Mundial de Dards, la World Darts Fedetaion, com a membre de ple dret.
 
Des d'aquestes línies agraïm a tots els impulsors de la creació de la Federació, els seus gestors fins a la data d'avui i tots els esportistes que manteniu viu l'esport dels dards. 
 
Per molts anys més en podem gaudir!!


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario