lunes, 27 de marzo de 2017

Destí Winmau 2017: Resultats 5è Open Campió José CalzadillaJosé Calzadilla (CE Vdards) s'ha proclamat campió del 5è puntuable del rànquing FCD, Destí Winmau 2017.

La cita es va celebrar al local de l'AE La Gota de Terrassa amb prop de 40 participants. La seu va disposar de 5 dianes per a dura terme aquest classificatori. L'esdeveniment va ser un nou retobrament de tots els esportistes que van gaudir dels dards.

Un total de 38 esportistes van participar a la cita i van omplir la seu del Club local. Des d'un bon inici les línies de tir no van descansar en cap moment i entre els habituals en els classificatories al Masters Mundial ja es van poder veure molt bones partides a les primeres rondes, i es que tal com es comentava, cada cop és molt més difícil guanyar una ronda i fer-se amb la victória final en cada un dels vuit puntuables.

La jugadora local Núria Plaza va quedar en 17è lloc, empatant com a millor jugadora femenina amb la seva companya del Club Dards Piritoño, la Judit Sumell i la Lorena Calzada del CD Olot.

La final la van protagonitzar en Daniel Carrasco (CD Aigüestoses) arribant a la tercera final desprès de guanyar al jugador de Terrassa, Antonio Rodríguez del CD Piritoño per 4-0. L'altre finalista va ser en José Calzadilla (CE Vdards) que a semifinals es va desfer de d'Angel Rodríguez del CD Piritoño, per 4-2. Un cop més es van poder gaudir de grans partides en les rondes prèvies i a la fase final de la competició, fruit del gran moment de forma que estan pasant els esportistes catalans. La final la va guanyar en José Calzadilla per 4-2 davant d'en Daniel Carrasco, rubricant un gran campionat després de guanyar diversos partits davant de contrincants que són rivals directes per entrar entre els tres millors classificats.

Tots els resultats, quadrants i la classificació:
Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario