lunes, 23 de enero de 2017

Destí Winmau 2017: Resultats 3er Open Campió Daniel Carrasco

Daniel Carrasco (CD Aigüestoses) guanya el 3er Open Destí WInmau 2017.

Manresa va ser l’epicentre darder en la celebració de la tercera cita del rànquing Destí Winmau 2017 de la Federació Catalana de Dards. La seu del Guardiola Club Dards va incrementar el nombre de línies de tir per acollir aquest classificatori. La cita va ser un nou retobrament de tots els esportistes que van gaudir dels dards.

El Destí Winmau és una competició mixta que compta amb vuit proves puntuables repartides per tot Catalunya. Cada Open compta amb un quadrant a KO directe, on els participants sumen punts per cada partit guanyat. Al final de totes les proves els millors tres homes i la millor dona es classifiquen per participar al prestigiós Winmau World Masters.

El fred i les baixes temperatures, no van ser un impediment per als 50 esportistes que van participar a la cita i que van omplir la seu del Club local, en un nou rècord de participació i superant el millor registre en participació femenina i junior.

Des d'un bon inici les 5 línies de tir no van descansar en cap moment i entre el gruix de participants es van poder veure diversos campions de...

... Catalunya i esportistes habituals al Masters Mundial, entre d'altres esportistes participants disposats a fer-se un lloc entre els millors.

El millor esportista local va ser en Pere Grau que va quedar 17è però cal destacar el 5è lloc de Beatriz Gomez, que va jugar al segment totalment femení i junior del torneig.

A la seminfinal hi va arribar en Daniel Carrasco per segon cop consecutiu, que desprès de guanyar a Àngel Rodríguez 'Doe' per 4-1 es classificà per la final, mentre en Doe es quedava per segon cop, també consecutiu al tercer lloc. A l'altre semifinal hi va arribar Iolanda Riba i Ruben Rios, en un partit dominat per en Ruben per 4-0 i que li va valdre per disputar la seva primera final de rànquing.

La final entre Daniel Carrasco i Ruben Rios va ser molt igualada, com molts dels partits que vam veure en rondes anteriors. Es va arribar a empatar 3-3, i en el joc definitiu en Dani va clavar el dard de la victória i el seu segon primer lloc en aquesta competició.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario