lunes, 19 de diciembre de 2016

Destí Winmau 2017: Resultats 2on Open
Campió Daniel Carrasco


Daniel Carrasco (CD Aigüestoses) guanya el 2on Open Destí WInmau 2017.

Olot va ser l’epicentre darder en la celebració de la segona cita del rànquing Destí Winmau 2017 de la Federació Catalana de Dards. La seu del Club Dards Olot va incrementar el nombre de línies de tir per acollir aquest classificatori.

El Destí Winmau és una competició mixta que compta amb vuit proves puntuables repartides per tot Catalunya. Cada Open compta amb un quadrant a KO directe, on els participants sumen punts per cada partit guanyat. Al final de totes les proves els millors tres homes i la millor dona es classifiquen per participar al prestigiós Winmau World Masters.

El fred i les baixes temperatures, no van ser un impediment per als 50 esportistes que van participar a la cita d'Olot i que van omplir la seu del Club local, assolint un nou rècord de participació i superant el millor registre en participació femenina.
El 2on Open Destí Winmau és la darrera competició oficial del 2016 i per això el club...
... olotí va organitzar al matí un Open d'escalfament i un dinar de germanor, per agafar forces per la gran cita que començaria a la tarda avançant el tercer temps al preludi de la competició.

Des d'un bon inici les 5 línies de tir no van descansar en cap moment i entre el gruix de participants es van poder veure diversos campions de Catalunya i esportistes habituals al Masters Mundial, entre d'altres esportistes participants disposats a fer-se un lloc entre els millors.

Totes les jugadores femenines es van concentrar en un segment del quadrant de 64 que es va disposar per a la competició. Entre les participants hi havia diverses campiones de Catalunya i la millor jugadora femenina va ser Maria José Gómez del Club Dards Olot que va guanyar els tres primers partits assolint un molt bon sisè lloc i sumant els seus primers punts per a la classificació final.

El millor esportista local va ser en Josep Arimany 'Masnou', que desprès de quedar finalista en el primer Obert celebrat a Puig-Reig, aquest cop va caure eliminat a quarts de final al perdre davant d'en Daniel Carrasco, de la Pobla de Montornès, en un partit amb molts cent vuitantes i tancaments alts on en Dani va estar molt encertat al doble i es va guanyar 4-2. Desprès en Dani guanyà a Antonio Rodríguez, en un partit també molt emocionant, per classificar-ser per la final.

L’altre semifinal va enfrontar en Àngel Rodríguez de Ripoll que està recuperant el seu millor moment de forma i en Oscar Valenzuela de Palafrugell, que també està brillant amb llum pròpia en aquesta edició del Destí Winmau. La victòria va ser per l’Oscar que amb un 2-4 es va classificar per a la seva segona final d’aquesta temporada.

La final entre Daniel Carrasco i Oscar Valenzuela va començar amb llançaments molt igualats però en Dani va estar molt encertat als dobles i no va abaixar els braços en cap joc per acabar guanyat per 4-0 la final i obtenir la seva primera victòria en un Open del Destí Winmau.

Una jornada de dards molt intensa on de nou es fa patent el gran moment que està vivint aquest esport. La propera gran cita del rànquing de la Federació serà a Manresa a finals de gener.

No hay comentarios :

Publicar un comentario