domingo, 16 de octubre de 2016

LLIGA CATALANA de dards punta d'acer

La Federació Catalana de Dards obre un període de preinscripció, a fi de poder iniciar-ne la organització de la LLIGA CATALANA. Això s'inicia a falta de la celebració de la propera Assemblea Extraordinària FCD que servirà, entre altres coses, per acabar d'aprovar els detalls de les competicions regulars de la FCD: les lligues federades i el Rànquing Destí Winmau 2017.

LLIGA CATALANA
La Lliga Catalana de Dards comptarà inicialment amb la Divisió d'Honor i la Divisió de Tarragona.
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres lligues territorials s'estudiaria la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.
Per a la Divisió de Tarragona: en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte. 

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el diumenge 30 d'octubre.
La Inscripció definitiva s'inicia el dia següent de la celebració de l'Assemblea i finalitzarà 14 dies naturals després. El Club/equip que no hagi fet el pagament dels seus drets NO podrà participar a la Lliga Catalana.
Formulari d'inscripció: disponible a www.dardscatalunya.cat

Més informació:


INICI LLIGA CATALANA:  principis de novembre de 2016
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents el 30 c'octubre NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS 2016-17: (taxes pendents de revisar/aprovar per l'Assemblea)
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA 2016-17

Fitxa Federada mitjançant un Club Federat amb els drets en vigor: 25,00 Euros (taxa pendent de revisar/aprovar per l'Assemblea).
Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana llur data quedi fixada al calendari oficial.
Fitxa Independent: 35,00 Euros (taxa pendent de revisar/aprovar per l'Assemblea).
Per a més informació sobre les llicències accediu a l'apartat Espai Federat que trobareu al menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: l'establert en els Estatuts de la FCD (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501DO). El Reglament General de Competició el trobareu a ww.dardscatalunya.cat/reglament/
Divisió de Tarragona: El mateix format que la Divisió d'Honor i, en cas de ser menys de 8 clubs, un Roun Robbin (a 25 punts -tots jugats-). En cas que el nombre d'equips i esportistes arribi a un mínim, el format de competició s'equiparà a la Divisió d'Honor.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'estudiaria el format més idoni.

PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, es determinarà una beca fixa per a cada participant i una altre que anirà en funció dels jocs guanyats en cada jornada de Lliga.
Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants a la Catalunya Cup i per aquesta edició es diferenciarà la posició final de la classificació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario