martes, 12 de julio de 2016

Lliga Catalana 2015-16
Divisió d'Honor 18a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorApassionant última jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2015-2016 on encara no estan definides totes les posicions a la classificació final i en alguns partits encara hi ha molt en joc. Tothom vol acabar la temporada regular amb una victòria final i ningú abaixarà el braç.

Amb cap partit ajornat s'arriba a la darrera jornada de la Lliga Catalana on l'Aigüestoses CD, de Sant Andreu de la Barca, ja és matemàticament campió de la Divisió d'Honor 2015-16, revalidant el títol assolit en la temporada anterior.

El CD BAIX CAMP, de Reus, aspira a ocupar un excel·lent tercer lloc a la classificació final i situar-se en la seva primera temporada al pódium de la Lliga Catalana.

Revisem un a un tots els partits de la jornada i les diferents opcions que tenen de carra a la emocionant classificació final:


CD Aigüestoses vs Esplugues CD. Pot donar-se el cas que els locals donin oportunitats als esportistes menys habituals en el sis inicial fet que pot ser aprofitat pels d'Esplugues, un dels pocs clubs amb una plantilla amb molt més bagatge aquesta temporada. L'Esplugues no té assegurat el 9è lloc a la classificació, perdre el partit + victòria del Navàs, els rellevaria a quedar últims, un lloc que intentaran evitar de totes totes. L'anada va guanyar l'Aiguestoses 0-9.

CD Guardiola vs Palafrugell CD. Serà un partit interessant on els dos equips poden pujar un lloc a la classificació i per tant la tensió serà màxima. Per part dels de Manresa actualment empaten amb el VDards a la classificació i qui guanyi d'aquests dos clubs ocuparà el 6è lloc. Mentre el Palafrugell CD lluitarà per guanyar el seu partit i esperar una derrota del CD Baix Camp que li permeti entrar al pòdium final, al 3er graó. El partit d'anada el guanyà el Palafrugell 8-1.

CE Vdards vs CD El Barrio Navàs. Els de Palafrugell, el CE Vdards assolint el mateix resultat que el CD Guardiola mantindria el sisè lloc, que s'asseguraria guanyant el seu partit. Mentre El Barrio Navàs encara té opcions matemàtiques d'evitar ser el cuer de la classificació. Un partit amb dos equips que encara tenen opcions de millorar el seu lloc final a la classificació i on l'emoció i els nervis no siguin motiu per no veure un bon partit. El partit d'anada 2-7 a favor del Vdards.

Lligues Adg.Cat vs CD Baix Camp. Els d'Olot no es juguen res de cara a la classificació final, però porten una molt bona segona volta assolint molts millors resultats i victòries inesperades. El partit d'anada es va resoldre per 5-4 a favor del Baix Camp, que necessita guanyar per assolir el pòdium final en la seva primera temporada, com a CD Baix Camp. Un partit amb dos tarannàs diferents i quan un equip juga sense pressió acostuma a treure el millor d'ell mateix.

Piritoño CD. vs CD La Xarxa. Els dos clubs ja han fet la seva feina que havien de fer, amb més o menys encert en els resultats. El Piritoño de Malgrat de Mar quedarà segon, ja que per molt que l'Aigüestoses pugui perdre 0-9 i el "Piri" guanyi 9-0, encara quedarien un set per sota. Pel que fa a La Xarxa, el club degà dels dards catalans, quedarà cinquè en una temporada que pot semblar certament irregular, com l'anterior, però com ja sabem els resultats dels partits sovint no reflexteix la igualtat que s'ha viscut a la diana.
Us recordem que podeu preveure els resultats de la jornada i veure com quedaria la classificació a la mateixa pàgina de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/../Predictor.. o entrant al menú Classificació i Pronostica la classificació, on podreu registrar un resultat suposat i generar la classificació fent clic a "entrar resultats", s'actualitzarà la pàgina i us mostrarà com quedaria la classificació segons els resultats entrats.
Per tal de poder revisar els resultats d'enfrontaments anteriors amb el rival d'aquesta setmana podeu consultar-ho visitant la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/partits, fent clic al botó blau que hi ha després de cada partit, podreu consultar a "histrorial del Partido" tots els partits entre ambdós equips, alineacions anteriors, resultats històrics.

Detall dels partits programats per aquesta setmana que es presenta novament frenètica per alguns equips.

DIVISIÓ D'HONOR

Jornada 18 /   16-07-2016
16/07/16 - CD Aigüestoses vs Esplugues CD
16/07/16 - CD Guardiola vs Palafrugell CD
16/07/16 - CE Vdards vs CD El Barrio Navàs
16/07/16 - Lligues Adg.Cat vs CD Baix Camp
16/07/16 - Piritoño CD. vs CD La Xarxa

PROPERA CITA:
23-juliol-2016 CATALUNYA CUP D'EQUIPS (veure informació, reglament i inscripció)

Classificació:
POS CLUB Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Aigüestoses 17 16 1 119 34 85 49
2 Piritoño CD 17 15 2 109 44 65 47
3 CD Baix Camp 17 12 5 91 62 29 41
4 Palafrugell CD 17 11 6 86 67 19 39
5 CD La Xarxa 17 9 8 84 69 15 35
6 CE Vdards 17 7 10 66 87 -21 31
7 CD Guardiola 17 7 10 62 91 -29 31
8 Lligues Adg.Cat 17 5 12 63 90 -27 27
9 Esplugues CD 17 2 15 38 115 -77 21
10 CD El Barrio Navàs 17 1 16 47 106 -59 19

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classificació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD.

Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.  
Pronostica els resultats i la classificació !
Pots fer la teva predicció en una aplicació molt senzilla que trobareu a l'enllaç de més avall. Al entrar veureu la classificació actual, més avall hi ha l'enllaç "entrar resultats" que és on s'ha de fer clic després d'entrar la previsió dels resultats dels partits que trobareu a continuació. Un cop entrat el resultat fer clic a "entrar resultats" que està sota la classificació en blau, i la classificació de la Lliga Catalana s'actualitzarà segons els resultats entrats. Aquesta eina la trobareu aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com/l/standingsPredictor/805321243.html.
Fotos de la 17a jornada:  http://www.dardscatalunya.cat/galeria/

No hay comentarios :

Publicar un comentario