lunes, 25 de julio de 2016

CD Aiguestoses Campió de la Catalunya CUP 2016
Resultats i clasificació


El CD Aigüestoses, capitanejat per en Dani Zapata, s'ha proclamat campió de la Catalunya Cup 2016 que ha comptat amb la participació dels millors esportistes catalans. 

El CD BAIX CAMP, de Reus, i el CD COSSETANS de Tarragona queden en un execl·lent 5è lloc.

http://www.dardscatalunya.cat/script/photo/14694347621469346899fcd%20cat%20cup%202016%201-2.JPG

La Catalunya Cup és la competició, organitzada per la Federació Catalana de Dards, oberta a tots els esportistes i equips de dards amb la particularitat que...
els equips han d'alinear un mínim d'una jugadora femenina en cada un dels partits, en una aposta per fomentar l'esport femení. Una edició més s'han superat de llarg el centenar d'esportistes participants a la competició que han compartit protagonisme amb la forta calor.

La competició es va celebrar a la seu del Club Dards El Barrio de Navàs. En dues sales es van habilitar un total de 11 línies de tir. La competició va durar gairebé onze hores i mitja amb un total de 519 jocs disputats, 27 partits celebrats i la participació total de més de cent esportistes arribats d'arreu de Catalunya.

Els participants van quedar repartits en quatre grups, tres de quatre equips i un de tres equips. La priemra fase es va disputar una lligueta per grups amb tots els partits en format round robin, tots contra tots.

La competició va començar puntual i tots els equips van entrar en acció simultàniament des d'un bon inici. A la fase de grups es van disputar un total de 21 partits al millor de 25 jocs al 501 doble out Des de la primera ronda ja es va començar a veure la gran igualtat dels equips.

Al Grup A el Cossetans CD de Tarragona va guanyar els tres partits però la diferència de sets a favor. El primer lloc el va ocupar el CD El Barrio Navàs B que amb dues victòries i un diferencial de sets més favorable. El grup el van completar el CD Esplugues, d'Esplugues de Llobregat, que va quedar tercer amb un victòria i l'equip Garrotxa dards, d'Olot, que no va poder guanyar cap partit.

Al Grup B l'Aigüestoses va guanyar els tres partits també i va passar primer de grup, seguit del Baix Empordà amb dos partits guanyats. La Xarxa amb un victòria es va quedar fora, juntament amb l'Adg.cat que no va assolir cap punt,.

Al Grup C el Lligues Adg va guanyar els seus dos partits amb certa comoditat, el partit Puig Reig i Guardiola es va resoldre favorable als primer per 13-6 i els va donar classificar-se per a la següent fase.

Al Grup D el Piritoño també va guanyar els seus tres partits i es va classificar primer del grup més complicat amb el campió del a Divisió de Tarragona, el segon i tercer classificat a la Divisió d'Honor. El segon lloc va ser el més disputat de tot i fins al final no es va classificar el Baix Camp desprès de guanyar al Dardo Jones de Cambrils, que va quedar tercer de grup. El CD El Barrio Navàs sense cap victòria va quedar primer de grup.

A la segona fase de la competició els equips van quedar emparellats els primers amb els segons classificats de cada grup. El bon moment de forma dels esportistes va deixar veure novament excel·lents partides i tancades en aquesta fase final. A continuació detallem el quadrant final.

Quarts de final - Last 8
El Barrio 'B' 4-13 Puig-Reig
Baix Camp 4-13 Aigüestoses
Baix Empordà 10-13 Lligues Adg
Piritoño 13-3 Cossetans

Semifinal - Last 4
Puig-Reig 5-13 Aigüestoses
Lligues Adg 4-13 Piritoño

Final
Aigüestoses 13-7 Piritoño

Classificació:

1. CD Aigüestoses
2. CD Piritoño
3. Puig-Reig (CD La Xarxa)
3. Lligues Adg (CD Olot)
5. Baix Empordà (CE Vdards i CD Palafrugell)
5. CD Baix Camp
5. Cossetans CD
5. El Barrio B (CD El Barrio Navàs)

Eliminats a la fase de grups:
Esplugues +3
Guardiola -13
Dardo Jones -15
La Xarxa -15
Adg.cat -24
El Barrio A -24
Garrotxa -26

No hay comentarios :

Publicar un comentario