miércoles, 1 de junio de 2016

Lliga Catalana 2015-16
Divisió d'Honor 13a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorCanvi de ritme a la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2015-2016 on ara venen tres jornades de lligues sense interrupcions, el darrer open Destí Winmau i les tres últimes jornades de la competició regular. Unes setmanes on s'intensifiquen els partits de cara al tram final de la màxima competició regular.

La tretzena jornada portarà els dards a diverses localitats de Catalunya i els cálculs de cara el resultat final de la competició els podeu fer a la mateixa pàgina de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/../Predictor.. o entrant al menú Classificació i Pronostica la classificació, on podreu registrar un resultat suposat i generar la classifiació fent clic a "entrar resultats".

Una setmana més la rivalitat estarà en tots els partits, uns per ser rivals directes i d'altres per sumar els tres punts en joc per a seguir endavant.

Visitant la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/partits, fent clic al botó blau que hi ha després de cada partit, podreu consultar a "histrorial del Partido" tots els partits entre ambdós equips, alineacions anteriors, resultats històrics...

Detall dels partits programats per aquesta setmana:
DIVISIÓ D'HONOR
Jornada 13 - 2016-juny-4
CD Guardiola vs CE Vdards
CD La Xarxa vs CD Baix Camp
Lligues Adg.Cat vs CD El Barrio Navàs
Palafrugell CD vs Esplugues CD
Piritoño CD. vs CD Aigüestoses

Les properes setmanes:
11-juny-2016 14a Jornada Divisió d'Honor
18-juny-2016 15a Jornada Divisió d'Honor
25-juny-2016 8è Open Destí Winmau a Palafrugell (veure informació aquí)

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classifiació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD.
Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.  

No hay comentarios :

Publicar un comentario