martes, 16 de febrero de 2016

Divisió Tarragona:
Resultats 3a Jornada

Aquest cap de setmana sha celebrat la 3a Jornada de la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.
El derbi entre els Clubs de Dards degans del Camp de Tarragona, el CD Ciutat de Reus i el Cossetans CD, s'ha saldat amb victòria dels visitants de la capital per 3-6. El partit però ha estat molt igualat i l'encert al doble final ha estat del costat dels Cossetans, que amb aquest resultat estrenen el casiller de les victòries.

Pel que fa el partit entre el CD Unió i el CD Dardeo Jones va ser domincat a les partides individuals per als visitatnts que amb un 1-5 van deixar resolt el partit. Els punts de les parelles van ser un tràmit on els locals van sumar dos punts més i un altre que va ser per als visitatns per a deixar un marcador final de 3-6.

Les fotos de la jornada les tobareu cada setmana a la galeria / fotos i el  calendari està disponible aquí.


DIVISIÓ TARRAGONA

2a Jornada - 30 de gener
CD Ciutat de Reus 3-6 Cossetans CD
CD Unió  3-6 CD Dardeo Jones

Classificació:

POS Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Dardeo Jones 3 3 0 21 6 15 9
2 CD Ciutat de Reus 3 1 2 13 14 -1 5
3 Cossetans CD de Tarragona 3 1 2 12 15 -3 5
4 CD Unió de Torrdembarra 3 1 2 8 19 -11 5

Les estadístiques, els 180's, màxim tancament, classifiació, previsió de resultats, calendari i més informació la trobareu a la web de gestió de la Lliga Catalana lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD.
Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario