martes, 2 de febrero de 2016

Divisió Tarragona:
Resultats 2a Jornada

Aquest cap de setmana sha celebrat la 2a Jornada de la Lliga Catalana DIVISIÓ TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.

El vigent campió, el CD Dardeo Jones va guanyar el seu segon partit en el que va ser la cara de la jornada., Aquest cop contra el Cossetans CD en una treballada victória malgrat que el resultat final no ho reflecteixi, un 7-2 on la majoria de punts es van resoldre al desempat. Va ser el primer partit a casa del la nova seu del Dardeo Jones i una partida llarga i emocionant.

L'altre partit va ser la creu de la jornada on l'equip local el CD Unió de Torredembarra no va presentar prou efectius per poder disputar el partit i en aplicació del reglament va encaixar un 0-9 favorable al CD Ciutat de Reus, un resultat del qual es pot beneficiar de cara a la recta final de la classificació.

Les fotos de la jornada les tobareu cada setmana a la galeria / fotos i el  calendari està disponible aquí.


DIVISIÓ TARRAGONA

2a Jornada - 30 de gener

CD Unió 0-9 CD Ciutat de Reus
CD Dardeo Jones 7-2 Cossetans CD 
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario