miércoles, 27 de enero de 2016

Divisió Tarragona: 2a Jornada

Dissabte, 30 de Gener de 2016 a les 17:00 hores hi ha la 2a Jornada de  la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.
El vigent campió el CD Dardeo Jones va començar amb bon peu, però això tot just acaba de començar i la resta de clubs hi tindràn molt a dir.
El CD Ciutat de Reus i el Cossetans CD buscaran la primera victòria, mentre el CD Unió i el CD Dardeo Jones lluitaran per seguir invictes a la classificació i seguir amb pas ferm cap als primers llocs de la classificació.
Aquesta setmana els esportistes seguiran agafant ritme de competició i tot fa preveure que les partides siguin més emocionants.
Una setmana  més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada que publiquem a la Galeria de fotos.

LLIGA CATALANA - DIVISIÓ DE TARRAGONA
2a Jornada - 23 de gener
CD Dardeo Jones - Cossetans CD
CD La Unió - CD Ciutat de Reus
Properes setmanes:

06/02/16  Jornada partits avançats/ajornats (Carnaval)
13/02/16 3a Jornada Divisió d'Honor

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ DE TARRAGONA:

POS CLUB Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Dardeo Jones 1 1 0 8 1 7 3
2 CD Unió de Torrdembarra 1 1 0 5 4 1 3
3 Cossetans CD de Tarragona 1 0 1 4 5 -1 1
4 CD Ciutat de Reus 1 0 1 1 8 -7 1

El calendari amb totes les jornades i altres competicions el trobareu al menú competicions / calendari (veure aquí).
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario