domingo, 28 de junio de 2015

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor Resultats
18a Jornada

Última jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015, han estat divuit jornades plenes d'emoció, rivalitat i molt bon ambient com hem vist al a galeria de fotos (aquí).

Amb aquesta darrera jornada de la màxima competició regular, totes les possicions de la classificació final han quedat resoltes i definides.

Revisem els partits d'aquesta setmana:

CD Aigüestoses 7-2 Esplugues CD (veure acta)
L’Aigüestoses amb la Lliga al sac, no va cedir tampoc en el darrer partit. La partida va ser dominada des d'un inici amb els punts individuals que amb un 5-1 favorable als locals ja els donàva la victória. Ja a les parelles l'equip de l'Espglues va poder esgarrapar una punt més per acabar de maquillar el marcador final. 
CD La Xarxa 4-5 CD Goya (veure acta)
Aquest va ser el partit més igualat de la setmana, com ja haviem anticipat en la prèvia. Les individuals començar amb el domini de La Xarxa que amb un parcial de 3-0 encarava amb bon peu el partit. La resta de partides individuals van ser favorables per al Goya de Reus, que va deixar el marcador en empat 3-3. La primera de parelles va ser favorable als visitants que per 1-2 guanyàven el quart punt. La segona de parelles va ser pels de Puig-Reig que per la mínima tornàven a empatar el partit. La darrera partida de parelles també es va resoldre al desempat, el joc va ser molt igualat, amb errades i encerts per un igual, però el Goya va ser el primer en clavar el dard a doble. Estadística: 180's de Rafa Perea (2).
Lligues Adg.Cat 3-6 Palafrugell CD (veure acta)
Partit molt emocionant també el que es va viure a Olot. El Lligues Adg.cat, amb el seu equip de gala, va començar dominant el partit 1-2 en les individuals, però va arribar la reacció de l'equip visitant que va saldar les individuals per 4-2, un resultat molt favorable per afrontar les parelles. La primera de parelles va ser pels d'Olot que van veure com a la segona partida de parelles el Palafrugell s'adjudicava la victòria. El darrer punt també va ser pels visitats. El marcador final un 3-6 que ens va deixar un 180 i 15 dards d'en José Sousa, i un màxim tancament de 110 punts d'en José González.
Piritoño CD. 6-3 CD Ripoll (veure acta)
El Piritoño CD va assolir el mateix resultat que el Palafrugell, fet que suposava un empat per la lluita del segon lloc. El partit va anar molt igualat, amb els parcials de 1-1, 2-2 i 3-3. Ja a les parelles l'equip local va treure forces per adjudicar-se els tres punts següents per acabar guanyant 6-3. A nivell estadístic comentar un tancamen de 130 punts d'Eusebio Calero.

No hay comentarios :

Publicar un comentario