jueves, 4 de junio de 2015

La CATALUNYA CUP 2015

Arriba la 7a CATALUNYA CUP d'Equips, competició organitzada perl a Federació Catalana de Dards oberta a tots els esportistes. La finalitat es passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i mostrar el nostre esport als que, coneixent-lo, no participen en competicions reglades.

El sistema de joc Round robin, es juga tots contra tots, amb equips de cinc esportistes on hi ha de jugar obligatòriament una jugadora femenina, i on en tots els partits haurà d'haver alineada com a mínim una jugadora femenina.
Dards

Dia: dissabte, 4 de Juliol de 2015
Hora: 11:00h

Lloc: seu de l'Esplugues Club de Dards

Localització c/ Josep Anselm Clavè, 90
Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).
Veure mapa i com arribar

Inscripcions: 70,00 € per equip
PRE-INSCRIPCIÓ: agraïm que els equips/clubs que sabeu segur que participareu envieu un email a fcd@dardscatalunya.cat
La inscripció es podrà formalitzar, fins el mateix dia, fins 20 minuts abans de l'inici. Es prega màxima puntualitat. Màxim 16 equips.

Premis: Percentatge de la inscripció pels quatre primers classificats i Diploma.
Lliurament de premis a la finalització de la Catalunya CUP.

Trobeu a continuació informació i reglament de competició:

Sistema de joc: Round robin

La “CATALUNYA CUP” es un torneig obert a tots aquells equips que vulguin participar, segons les normes d'inscripció i de joc descrites a continuació.

SISTEMA DE JOC
a) Els equips seran mixtes i estaran formats per 5 esportistes com a mínim.
b) Un dels esportistes haurà de ser dona, obligatòriament.
c) Els equips participants jugaran entre ells en sistema Round Robin.
d) En cas que el registre d'equips participants sigui elevat, es jugarà en dos grups on els dos primers de cada grup es creuaran amb els segons classificats de l'altre grup.

ACTES I ORDRE DE JOC

e) El capità, de l'equip, alinearà a 5 (cinc) esportistes i els assignarà un numero o lletra, segons li correspongui pel sorteig a cada un dels equips.
f) En tots els partits serà obligatori alinear com a mínim a UNA JUGADORA.
g) El sistema de joc per tot el campionat serà al 501 sortida lliura, acabament en doble o diana doble.
h) Es jugarà al millor de 25 partides (a 13 legs/partides guanyades), tot seguint estrictament l'ordre de joc establert en l'acta del partit.
i) Quan siguin demanats a taula els responsables dels equips, deuran de lliurar les alineacions dels seus esportistes, i començar el partit en un temps màxim de 5 minuts.
j) Els apuntadors/anotadors de les partides seran els mateixos jugadors dels equips implicats que no estiguin jugant en aquell moment.
k) Les alineacions no podran ser canviades una vegada inscrites a l'acte, no podent fer cap canvi d'esportista, ni de posició de joc establerta al complimentar l'acte.

IRREGULARITATS I SANCIONS
1. Passats els cinc minuts, si un o varis esportistes d'un equip, no s'ha presentat a la línia de tir per començar el seu partit, s'avisarà al Jutge Principal del Torneig, que farà constar la incidència i donarà per perdudes aquestes partides als infractors. El partit continuarà jugant-se amb la resta de partides.
2. En el cas de que sigui tot l'equip el que no hi sigui al moment de jugar, se li donarà el partit per perdut per 13-0, al que se li afegirà una penalització de 13 punts al seu compte total de punts assolits.
3. A la tercera “no presentació” es produirà a la desqualificació de l'equip, donant per guanyats la resta de partits pendents al seus equips rivals per 13-0.
4. El guanyador del Round Robin serà l'equip que tingui millor diferencial positiu entre partides (legs) guanyades i partides (legs) perdudes.
5. En el cas empat entre dos equips o més, es tindrà en compte la quantitat de PARTITS guanyats. Si continués l'empat es tindrà en compte els resultats dels seus encontres particulars; en cas de persistir l'empat es faria una partida al 501 D.O. per desempatar entre els equips que empatin en les posicions de premi.
6. Tots els equips tindran un responsable que serà l'únic interlocutor amb l'organització, envers a qualsevol aclariment, reclamació o suggeriment sobre el Torneig
7. Qualsevol diferencia de criteri o dubte que no hi sigui reflectida en aquest reglament, serà sancionada per l'organització del Torneig. Les decisions de l'organització son inapel·lables.
8. La inscripció en aquest torneig implica l'acceptació d'aquest reglament.
9. L'organització es reservat el dret de poder modificar/afegir algun dels punts d'aquest, si fos necessari, per qualsevol altre.

No hay comentarios :

Publicar un comentario