viernes, 29 de agosto de 2014

27è French Open 2014
amb participació catalana

Aquest cap de setmana es celebra el 27è French Open 2014 a la localitat de Bray-Dunes, situada al nord de Dukerque tocant la frontera de Bèlgica. Aquesta competició és un puntuable de 2a.Categoria per al Rànquing Mundial WDF i aquesta edició comptarà amb participació catalana.

La competició arrancarà avui mateix i repartirà un total de 10.000 Euros en premis i accèssits per al Winmau World Masters 2014. En aquesta edició participen els catalans Hilari Pons (CD La Xarxa), Gabriel Olivé Pedrol (Esplugues CD), Marc Costa Villalta (CD Guardiola), Raúl Marcos Pinilla (CD Ripoll) i Juan Robles Quesada (CD Palafrugell).

Avui s'iniciarà amb la Warm Up Blind Pairs, un Open calentament de Parelles Cegues, és a dir, que un cop es tanca la inscripció es fa sorteig per emparellar als esportistes inscrits.

Dissabte 30 d'agost a les 10 hores s'iniciarà amb el plat fort de la competició amb el French Open individual per homes, dones i joves, on hi ha en joc els punts per al Rànquing Mundial i les places per al Masters Mundial. En l'edició pasada van participar 219 homes i 54 dones, i tot fa pensar que aquesta edició els registres s'han mantingut similars.

Per diumenge hi haurà la competició de Prelles d'homes i dones, i les mixtes, 

Trobeu adjunt el dossier de la competició amb tots els horaris, premis i programa de competició complert que podeu descarregar al marge d'aquesta noticia.

No hay comentarios :

Publicar un comentario