viernes, 18 de julio de 2014

Lliga Catalana 2013-14: Jornada 13

Dissabte arriba la 13a jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, la penúltima jornada de la competició regular més important que organitza la Federació Catalana de Dards.

Aquesta setmana el Palafrugell es creua amb el CD Ripoll, un partit decisiu per ambdós equips, el Palafrugell perquè lluita pel títol final i el Ripoll per consolidar-se al quart lloc i buscar seguir amb bons resultats, després de guanyar la setmana passada.

El tercer equip que lluita pel títol és el Piritoño CD, que es creuarà a l'ADG que necessita guanyar per eludir la darrera posició, un partit important per a les aspiracions dels dos equips.

Per la seva part La Xarxa buscarà davant l'Esplugues guanyar amb contundència per esgarrapar jocs a favor i donar més pressió al Palafrugell fins a la darrera jornada. L'Esplugues buscarà recuperar la quarta plaça, ja que guanyat tornaria l'emoció per aquestes places de la classificació final.

El CD Guardiola s'enfrontarà a l'Acció Senegal, un partit que pot semblar que no és transcendental però on tant un com l'altre necessiten guanyar per pujar un lloc més a la classificació, i és que està tant ajustada que no hi ha cap partit que no sigui interessant... a les portes de la última jornada del 2 d'agost.

13a Jornada - 26/07/2014
ADG.Cat - Piritoño CD.
CD Guardiola - CD Acció Senegal
CD La Xarxa - Esplugues CD
CD Ripoll - Palafrugell CD

No hay comentarios :

Publicar un comentario