miércoles, 25 de junio de 2014

Lliga Catalana 2013-2014: 10a Jornada

El pròxim cap de setmana torna la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 que arriba ja a la desena jornada.

El Palafrugell i el Piritoño lideren la competició igualats amb una sola derrota i aquesta setmana es creuen amb l'Acció Senegal i l'Esplugues CD, dos equips que lluiten per seguir escalant posicions a la classificació i eludir la part baixa de la classificació. L'Acció Senegal va perdre 9-0 a l'anada però per al partit de la tornada arriba reforça amb els fitxatges que va fer durant la primera volta i això pot fer trontollar força el resultat final. Per la seva part l'Esplugues CD va perdre per 3-6 i pot donar la gran sorpresa de la jornada guanyat el partit contra un equip que lluita pel liderat final.

Ben de prop els segueix, amb dues derrotes, el CD La Xarxa que aquesta setmana jugarà a casa contra el CD Guardiola, un partit on a l'anada els del Berguedà van guanyar per la mínima de 5-4. Tot queda per veure si jugant fora de casa poden emular el resultat que van obtenir a Puig-Reig.

I per la seva part el CD Ripoll farà la visita, que li és més propera, al ADG.cat d'Olot, un partit entre rivals directes on el Ripoll va per davant amb una partit guanyat més, així que es podrà veure un gran partit entre aquestes dos equips en el seu particular derbi.

Els partits d'aquesta setmana són:


10a Jornada - 28 juny 2014
Piritoño CD - Esplugues CD
Acció Senegal - Palafrugell CD
ADG.cat - CD Ripoll
CD Guardiola - CD La Xarxa

No hay comentarios :

Publicar un comentario