lunes, 9 de junio de 2014

31st Swiss Open Darts 2014: resultats

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el 31a edició del Swiss Open 2014, que un any més ha comptat amb participació catalana. En aquesta edició la armada holandesa ha guanyat al quadre femení amb Aileen de Graff  i al masculí amb Remco van Eijden.

La competició, puntuable de segona categoria de la WDF, va comptar amb 185 participats al quadre masculí, 38 jugadores al quadre femení i 18 esportistes al quadre junior.  Entre tots els participants es van donar cites les principals jugadores i jugadors del Rànquing Mundial.

Divendres es va celebrar el Blind Draw Dopple, l'open de parelles cegues on Paul Coughlin and Lars Asmussen (Sco/Swi) van guanyar la competició. Destacar el gran tercer lloc assolit pel català Tony Gragera que va quedar emparellat amb Ian Jopling (Eng). Amb aquest resultat en Tony ja suma dues medalles al Swiss Open, una competició en la que ha obtingut bons resultats.

El dissabte va ser el moment del 31st Swiss Open on la jugadora holandesa Aileen de Graff (Ned) va guanyar a la final a Deta Hedman (Eng). Destacar el gran nivell de les jugadores femenines que han participat en aquesta edició.

Imatge general amb esportistes catalans
Al quadre masculí en Remco van Eijden (Ned) va ser el vencedor de la final per 2-0 sobre el belga Stefaan Deprez. Destacar el 17è lloc d'en Josep Arimany que va assolir entrar en zona de punts i premis de la competició, i el 33è lloc Carles Arola i Tony Gragera, que tancaven la seva participació també amb un bon resultat.

La competició va comptar amb diversos jugadores destacats del panorama actual i això va suposar poder veure grans partides ja des de les primeres rondes de la competició.

Gran competició celebrada aquesta any al Swiss Open on properament publicarem més fotos per veure com es va desenvolupar l'esdeveniment.

Repasem els resultats:
Individual Femení:
AILEEN DE GRAAF (Ned) 2:0 Deta Hedman (Eng)

Aileen de Graff de vermell esperant per llençar
Més resultats:



Individual Masculí:

REMCO VAN EIJDEN (Ned) 2:0 Stefaan Deprez (Bel)

Individual Junior:
JAVANICO JANSEN (Ned) 4:2 Jesper Nijman (Ned)

Parelles Cegues
PAUL COUGHLIN & LARS ASMUSSEN (Sco/Swi) 3:2 Wesley Harms & Jeff Clark (Ned/Eng)
3er. Ian Jopling & Tony Gragera (Eng/Cat)

Celebrat el diumenge:
Parelles Masculines: 
IAN JOPLING & MIKE STREET (Eng) 2:0 Stephan Gerritsen & Maarten Gerritsen (Ned)

Parelles Femenines:
RACHEL BROOKS & ANGELA HEINRICH (Eng/Swi) 4:1 Bianka Strauch & Colette Rudin (Ger/Swi)

Rachel Brooks i Angela Heinrich (Eng/Swi)

No hay comentarios :

Publicar un comentario