lunes, 5 de mayo de 2014

Lliga Catalana: Informació

La Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 ha deixat la data d'aquest cap de setmana per a celebrar les partides ajornades fins al dia d'avui, o bé per avançar aquells partits que a la data del calendari no es poden celebrar.

Us recordem també que el proper dia 10 de maig acaba la primera volta de la competició regular, i per tant, finalitza el termini per a fitxar esportistes per aquesta competició.

Podeu consultar les estadístiques de la Lliga Catalana a la web de gestió de la competició lligadards.leaguerepublic.com, on podreu consultar qui ha guanyat més partits individuals, fent clic sobre la casella del costat on diu IND, o que és més eficaç jugant a les parelles, fent clic sobre la casella del costat on diu PAR. També podeu veure que en Frans Jonkers "Júnior" del Palafrugell CD porta més tirades de 180's, malgrat hi ha diversos esportistes que el segueixen a un sol llançament màxim. Per ordenar aquest llistat podeu fer clic a la casella del costat on posa 180 a la capçalera.

Més estadístiques:




El màxim tancament que es pot consultar també a l'apartat Estadístiques Esportistes/No acumulables aquí, podreu veure que és d'en Juan Robles amb una tirada final de 158 punts.

Per veure les alineacions dels partits celebrats fins ara heu d'entrar a la pestanya de resultats (partits) on fent clic sobre el signe més + s'obrirà una finestra amb els encreuaments i resultats parcials de les partides individuals i parelles de tots els partits de la Lliga.

També podeu consultar estadístiques dels esportistes d'un equip, els partits guanyats a casa i fora i un gran ventall d'opcions que podeu anant descobrint aquí: lligadards.leaguerepublic.com

No hay comentarios :

Publicar un comentario