martes, 6 de mayo de 2014

Lliga Catalana: 7a jornada

Aquest dissabte 10 de maig segueix la competició regular de la Federació Catalana de Dards amb la setena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014.

La competició arriba a l'últim partit de Lliga de la primera volta, i per tant és la darrera jornada on es poden fitxar esportistes per part dels Clubs en aquesta temporada.

L'emoció d'aquesta setmana roman en diferents partits amb enfrontaments directes, on hi haurà la màxima atenció per decidir els llocs de la primera volta de la competició que està sent molt igualada en totes les posicions de la classificació.

La Xarxa buscarà proclamar-se campió de la primera volta on el Piritoño Club de Dards i el Palafrugell C.D. necessiten guanyar per seguir amb aspiracions. La clau estarà al partit entre CD La Xarxa i Palafrugell CD, que en cas que l'equip del Baix Empordà guanyi, es podria posar líder per tenir millor diferència de sets. El Piritoño juga contra el Ripoll, un equip que, en cas de guanyar entraria de ple a la lluita pels llocs de pòdium.

Pel que fa a la part baixa de la classificació les coses també estan molt i molt igualades. ADG i Acció Senegal es creuen aquesta setmana, ambdós equips empaten a victòries i el perdedor el rellevarà a la darrera plaça de la competició, ja que el CD Guariola manté un millor percentatge de sets guanyats.

Per la seva part el Guardiola es creua amb l'Esplugues CD, un equip que de moment ha sumat dos partits guanyats i que en cas de guanyar s'estabilitzaria a la cinquena plaça i eludiria la part baixa, però en cas de perdre es sumaria a la lluita per evitar les darreres posicions.

Una jornada amb moltes coses per decidir i amb els següents partits:


7a Jornada
10/05/14 17:00h ADG.Cat Vs CD Acció Senegal
10/05/14 17:00h CD Guardiola vs Esplugues CD
10/05/14 17:00h CD La Xarxa vs Palafrugell CD
10/05/14 17:00h CD Ripoll vs Piritoño CD.

No hay comentarios :

Publicar un comentario