domingo, 27 de abril de 2014

Lliga Catalana 2013-2014: Resultats 6a Jornada

Ahir es va celebrar la sisena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 on el Club Dards La Xarxa va guanyar i es manté com a líder invicte a la competició i on el CD Guardiola va assolir la primera victòria.

Per la setmana vinent hi ha descans i a la propera tornarem a gaudir de la Lliga Catalana de Dards.

Aquesta setmana però, la Xarxa ha assolit guanyar a l'Esplugues 1-8 en el partit on s'ha estrenat en Gabriel Estirado, nou fitxatge de l'equip del Baix Llobregat. La Xarxa amb aquesta victòria es manté invicte i líder de la competició amb tot favorable per ser campions de la primera volta.

L'equip del Piritoño CD va guanyar 5-4 a l'ADG.cat després d'empatar 3-3 en les partides individuals i de guanyar les primeres dues partides de parelles.

L'Acció Senegal va encaixar una nova derrota, aquest cop contra el Guardiola, rival directe en la zona baixa de la classificació:

Revisem els resultats d'aquesta setmana:

Partits de la 6a Jornada:
Piritoño CD 5-4 ADG.cat
Acció Senegal 2-7 CD Guardiola
Esplugues CD 1-8 CD La Xarxa 
Palafrugell CD - CD Ripoll (ajornat)

Podeu veure les actes i els encreuaments que hi ha hagut en aquesta jornada de Lliga a http://lligadards.leaguerepublic.com/l/fg/1_510388089.html. Per si teniu algun dubte de com funciona podeu veure una explicació que vam publicar fa uns dies aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario