martes, 15 de abril de 2014

Lliga Catalana 2013-14: resultats 5a jornada

Brillant cinquena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014, amb molts partits que s'han resolt al darrer set del partit i fan pujar l'emoció i la rivalitat en totes les posicions de la classificació.

Aquest proper dissabte es juga Rànquing Destí Winmau a Ripoll, però no marxem de tema i us detallem com ha anat aquesta setmana la Lliga Catalana:

Revisem un a un els resultats d'aquesta setmana:
Palafrugell CD 4-5 Piritoño CD (veure emparellaments/acta)
El Palafrugell ha encaixat la primera derrota d'aquesta temporada i a casa rebent al Piritoño CD. Després de començar dominant 1-3 per part dels de Malgrat de Mar, l'equip local va empatar 3-3 en les individuals. Les parelles havien de decidir el partit i al primer set, el Palafrugell es va posar per davant del marcador per segon cop al partit a falta d'un set (o punt) per a guanyar l'enfrontament. Al següent punt l'equip local va desaprofitar el joc de desempat que li donaria el partit per cedir 1-2 i per anar a un empat 4-4 al marcador. El joc final va ser dominat pel Piritoño CD que amb dos jugadors veterans van resoldre el partit amb una important victòria que els permet seguir lluitant pel liderat.

CD Ripoll 5-4 Esplugues CD (veure emparellaments/acta)
El CD Ripoll guanya a l'últim sospir a l'Esplugues CD, en el duel directe dels dos equips que empataven a la classificació. Un partit molt igualat on l'equip del Baix Llobregat es va avançar al marcador 2-3 remuntant un 2-0 advers, tot i així, les individuals van acabar igualades 3-3. A les parelles el Ripoll va guanyar la primera i l'Esplugues la segona, amb un 4-4 al marcador l'equip local va estar més encertat en el joc definitiu per guanyar 5-4 i avançar una mica més a la classificació.

CD La Xarxa 7-2 Acció Senegal (veure emparellaments/acta)
A Puig-Reig, el CD La Xarxa va dominar el partit contra l'Acció Senegal, tot i el resultat final a les partides individuals van acabar 4-2, i a les parelles es va veure un clar domini per par de l'equip local que es manté invicte a la competició i que li permet pujar al primer lloc de la classificació provisional.

CD Guardiola 4-5 ADG.cat  (veure emparellaments/acta)
El CD Guardiola es va quedar a les portes de guanyar el primer partit, aquest cop davant del ADG.cat que va sumar la primera victòria a la competició. Amb un 2-4 es van resoldre les partides individuals i a les parelles el Guardiola va assolir empatar 4-4, l'emoció estava també servida en aquest partit. El punt final van empatar 1-1 i es va jugar el joc definitiu que va guanyar l'ADG.cat.