martes, 22 de abril de 2014

Lliga Catalana 13-14: 6a Jornada

Aquest proper dissabte torna la competició regular de la Federació Catalana de Dards amb la sisena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014.

Per entrar millor en matèria revisem un a un els enfrontaments programats i us indiquem una eina que podeu utilitzar per fer les vostres previsions i que segur que us agradarà:

A Malgrat de Mar l'equip del Club Piritoño rebrà a l'ADG.cat, que la última jornada va assolir la seva primera victòria i escalar posicions a la classificació eludint la darrera plaça. Un partit en que l'equip local hauria de guanyar per seguir mantenint vives les aspiracions pel liderat, a falta d'una jornada per a la fi de la primera volta.

A Barcelona, l'equip del George Payne, l'Acció Senegal espera la visita del CD Guardiola que buscarà la seva primera victòria per evitar la cua de la classificació i empatar a partits guanyat amb l'Acció Senegal. Un enfrontament directe entre aquests dos equips que aquest any han incorporat algun esportista per reforçar la seva plantilla.

A Esplugues de Llobregat esperen la visita del líder invicte encara en els cinc partits que portem, el Club Dards La Xarxa que guanyat aquest partit ho tindria tot de cara per proclamar-se guanyador de la primera volta de la competició. Però això serà complicat ja que es trobaran a un Esplugues reforçat i que es veu amb opcions de millorar els seus registres a la màxima competició de la Federació, una fita històrica que està al seu abast.

A Palafrugell hi anirà a jugar el CD Ripoll, un partit amb una victòria molt preuada: per l'equip local significaria seguir lluitant pel liderat i revalidar el títol de Lliga i per l'equip visitant suposaria distanciar-se de la zona baixa de la classificació per mirar cap endavant cap els llocs de pòdium, un partit que en un principi hauria de tenir un clar denominador però que amb els dards ja sabem que això no és una condició per a guanyar els partits.

Partits de la 4a Jornada:

Piritoño CD - ADG.cat
Acció Senegal - CD Guardiola
Esplugues CD - CD La Xarxa 
Palafrugell CD - CD Ripoll

Si voleu fer la vostra previsió de resultats i veure com quedaria la classificació podeu entrar aquí o al portal on gestionem la Lliga http://lligadards.leaguerepublic.com/l/fg/1_510388089.html. Per si teniu algun dubte de com funciona podeu veure una explicació que vam publicar fa uns dies aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario