martes, 11 de marzo de 2014

Open de Gibraltar (3)

En motiu de l'Open de Gibraltar, estem publicant una sèrie d'articles per repassar els èxits dels esportistes catalans a la competició.

Avui rememorem l'edició del 2008 on en Federico "Fede" Pozo es va proclamar Campió després de vèncer a la final al seu compatriota José Escudero. 

En aquesta edició hi van participar un bon nombre d'esportistes catalans i fins hi tot es va veure una partida perfecta de 9 dards que va fer l'anglès Stuart Foale.

D'aquesta edició es va fer un extens i acurat seguiment amb fotos i cròniques a Darderos.com i DarderosdeTarragona.com que en directe van anar publicant informació de la competició en una primera col·laboració de la Federació.

Noticies publicades:
Per un cantó els Darderosdetarragona.com va fer un seguiment dels esportistes de Tarragona on en Ramón Paz i Josep Maria Salvadó hi van participar. Podeu llegir la crònica aquí.

I a Darderos.com es va publicar molta més informació a nivell general i amb especial seguiment als esportistes catalans: la prèvia (llegir aquí), els resultats i fotos després de la segona ronda (llegir aquí), resultats i més fotos després de la segona ronda (veure aquí), el quadrant final (veure aquí), un breu sobre els nou dards (llegir aquí), crònica i fotos de la final (llegir aquí) i per últim les fotos i reconeixement als nou dards (llegir aquí).

No hay comentarios :

Publicar un comentario