lunes, 31 de marzo de 2014

Lliga Catalana'14: resultats 4a jornada

La quarta jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 ens ha deixat amb la primera victòria de l'Acció Senegal davant del CD Ripoll, ha estat per la mínima però els tres punts els fan sortir de la cua de la classificació i esglaonar dues posicions.

El partit es va jugar a Barcelona, a casa de l'Acció Senegal, on els partits individuals es van començar dominant per l'equip local amb parcials de 1-3 i 2-4. Al primer joc de parelles va anar a favor de l'equip local, quan es va desbordar la gran alegria per assolir el primer partit guanyat d'aquesta temporada.

A Malgrat de Mar el Piritoño CD va guanyar a casa davant del CD Guardiola que malgrat avançar-se primer al marcador, va perdre al desempat el segon joc per a un parcial de 1-1. A partir d'aquí les individuals van anar a favor de l'equip local que amb un resultat parcial 1-5 ja el donava com a vencedors del partit.

A Olot el ADG.cat va perdre davant del CD La Xarxa que és manté invicte a la competició. Després d'empatar 2-2 en les individuals els de Puig-Reig van guanyar dos sets més, per un marcador parcial de 2-4. A la primera partida de parelles van guanyar per sentenciar el partit i fer-se amb els tres punts.

A Esplugues de Llobregat l'Esplugues CD va encaixar la segona derrota a la competició regular, aquest cop davant del vigent campió de Lliga el Palafrugell CD. Les partides individuals es van resoldre amb un 2-4 parcial i a la primera de parelles els del Baix Empordà van guanyar el set per emportar-se el partit.