miércoles, 12 de marzo de 2014

BDO Torremolinos Open: resultados día 1+2

Fa un parell de dies va començar el BDO Torremolinos Festival Darts que durant tota la setmana i fins divendres celebrarà diverses competicions, per donar pas dissabte a l'Open de Gibraltar, puntuable per al Rànquing WDF.

La sala de joc estará al Sol Principe Hotel, que ja porta una bona colla d'anys acollint aquest esdeveniment, i on un cop més s'han donat cita prop de 70 esportistes arribats principalment del Regne Unit, però també esportistes destacats d'altres origens i que repassem a continuació.

La primera competició a finalitzar va ser l'Individual Femení que va guanyar Elin Aasestrand  per 4-1 a la final sobre Maria Ronson. A la competició hi van participar 15 jugadores. Podeu consultar el quadrant aquí.

Pel que fa l'Individual Masculí van participar 58 esportistes entre els quals hi havia Perter Sajwani (SWE) semifinlaista del 1er Catalonia Open Darts i en Allan Norris (ENG) un dels Top jugadors que també el vam poder veure al 2n Catalonia Open Darts i que va ser eliminat en segona ronda (Last 32). La final la va guanyar Alan Collins que es va imposar per 4-1 sobre Gary Tipping. Podeu consultar el quadrant complert al següent enllaç  (aquí) .

A la segona jornada de la competició vam poder veure en acció els primers catalans participants...


... en l'Open de Parelles Cegues Masculí (Blind Pairs Men)  on en Carles Arola emparellat amb Neil Rose van assolir el tercer lloc després de una molt bona actuació, revisem els seus resultats:
Last 32:  Wayne Dunn/Dylan Duo 1-2 Carles Arola/Neil Rose
Last 16:  Danny Burston/Christian Johansen 1-2 Carles Arola/Neil Rose
Quarts de Final:  Kevin Martin/Steve Hardie 0-2 Carles Arola/Neil Rose
Semifinal:  Carles Arola/Neil Rose 1-2 John Roberts/Richard Calvert

Per la seva part en Josep Arimany va quedar emparellat amb el seu compatriota català Javier Basto assolint la novena posició després de guanyar 2-0 sobre Daniel Peel/Matthew Simpson i perdre en setzens de final (Last 16) contra Brian Bird/Lucky Luc per la mínima de 2-1.
Veure quadrant de les Parelles Cegues Masculines aquí.

L'Open de Parelles Cegues Femenines va ser guanyat per Anneke Kuijten/Chris Fitton al guanyar 2-1 sobre Wendy Reader/Maria Ronson. Veure quadrant aquí.

A l'Open de Parelles Masculins hi va haver més participació i es quan els esportistes més bons s'ajunten per assolir millor resultat. Pel que fa als esportistes catalans en Carles Arola "Matrix" i Josep Arimany "Masnou" van quedar en novena posició al quedar eliminats en Last 16 per D.Thompson i N.Rose ENG al desempat per 4-3. En Javier Basto va jugar amb un esportista estranger i va quedar en 17è lloc (Last32). Veure quadrant aquí. Les semifinals i finals d'aquesta competició es jugaran divendres amb els següents emparellaments:
P.Sajwani/A.Norris-SWE/ENG Vs P.Butler/S.Hewson-SPA
A.Collins/C.Vickers-ENG Vs D.Thompson/N.Rose-ENG

Pel que fa a l'Open de Parelles Femenina no hi va haver participació catalana i els emparellaments per a les semifinals van quedar de la següent manera:
A.Kuijten/P.Jacklin-NL vs E.Aasestrand/N.Veraas-NOR
B.Sinnett/W.Reader-ENG vs P.Collins/S.Roberts-WAL


Podeu consultar més informació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario