viernes, 14 de febrero de 2014

Destí WInmau 2014


Des de la Federació Catalana de Dards s'està seguint treballant per a tancar el calendari del 3r Destí Winmau 2014, una competició en format rànquing on els millors esportistes classificats obtindran accèssits directes per a participar al prestigiós Mundial de Mestres, el Winmau World Masters 2014. 

Aquest any el World Masters arriba ja a la 41a edició, és la degana de les competicions a nivell mundial, i des del 1974 fins a l'actualitat ha vist passar als millors esportistes nacionals i del món. 

Amb aquest accèssit els esportistes també accedeixen a participar al Play-off per al Mundial de Dards, el BDO World Professional Championship, on poden guanyar una de les places per a participar de forma directe a la competició més prestigiosa del món. 

Les dates previstes per organitzar els rànquings Destí Winmau 2014 són les relacionades a continuació, i els clubs interessats en acollir un puntuable ho han de comunicar a la fcd@dardscatalunya.cat el més aviat possible. Els rànquings es celebraran en dissabte i les dates són:
8 març 
5 abril 
17 maig 
21 juny 
12 juliol

Properament anunciarem totes les bases d'aquesta competició, que aquesta edició, com va aprovar l'Assemblea General, serà en format Open a KO directe i es repartiran punts en funció de la participació i els partits guanyats.

No hay comentarios :

Publicar un comentario