domingo, 12 de enero de 2014

Lakeside: resutlats dia 8. LISA ASHTON guanya el Mundial

Lisa Ashton es proclama campiona del 2014 BDO Lakeside World Professional Darts Championship a la gran FINAL FEMENINA.

Deta Hedman i Lisa Ashton van superar els seus partits de semifinals sobre Ann Louise (2-0) i Anastasia Dobromyslova (2-1) respectivament, i es van classificar per a jugar la gran final femenina. Deta va guanyar amb autoritat mentre Lisa va necessitar jugar el set de desempat per desfer-se de la defensora del títol, Anastasia.

Deta va començar dominant el partit on les grans tirades eren contestades per Lisa, i viceversa. Tot apuntava que Deta Hedman guanyaria el seu primer títol mundial amb més d'un 75% d'efectivitat als dobles i amb només tres dards errats a doble, però al tercer set i concretament al quart joc, quan anaven amb un parcial de 2-1 a favor de Hedman els nervis es van apoderar d'ella i va començar a fallar, la pressió per guanyar el joc que li donaria el partit i el títol se li va creuar. A partir d'aquí Lisa va seguir amb grans tirades i l'inici de desesperació de Deta, que va seguir fallant, i poc a poc Lisa va anar agafant confiança i va guanyar el quart set en blanc per igualar el marcador. Al set final Deta va reaccionar al segon joc però Lisa anava directe i va encadenar diverses tirades de més de 100 que li van donar l'avantage suficient per tirar primer a doble i guanyar el seu primer títol mundial.

El partit entre Robbie Green i Stephen Bunting va ser clarament dominat per Bunting que va amb peu ferm per fer-se amb el seu primer títol mundial.

Per la seva part Jan Dekker i Alan Norris van protagonitzar un nou partit molt emocionant que es va decidir després de disputar tots els sets i van decir el partit al tie break final on Alan Norris pletòric va guanyar amb un parcial de 2-4, per un resultat final a sets de 6-5.

Partits programats per avui, horaris, quadrants i estadístiques:
Ladies Semi-FinalsDeta Hedman (England) 2 - 0 Ann Louise Peters (Denmark) - Score Sheet
Anastasia Dobromyslova (Russia) 1 - 2 Lisa Ashton (England) - Score Sheet

Mens Semi-Final
Stephen Bunting (England) 6 - 1 Robbie Green (England) - Score Sheet

Ladies Final
Deta Hedman (England) 2 - 3 Lisa Ashton (England) - Score Sheet

Mens Semi-Final
Alan Norris (England) 6 - 5 Jan Dekker (Netherlands) - Score Sheet

Tournament Draws and Statistics
Mens Main Tournament Draw (includes results of completed matches)
Mens Tournament Statistics (tons, averages and ton+ outshots)

Ladies Tournament Draw (includes results of completed matches)
Ladies Tournament Statistics (tons, averages and ton+ outshots)

No hay comentarios :

Publicar un comentario