martes, 26 de noviembre de 2013

Zuiderduin Darts Masters: 9 darts

Per aquesta edició del Zuiderduin Darts Masters, del qual em publicat diversa inforamció, cal afegir-hi la novetat que hi haurà un cotxe valorat en 32.000 Euros per a l'esportista que realitzi la primera partida perfecta de nou dards del torneig.

Del divendres 6 de desembre fins diumenge dia 7 de desembre, que són els tres dies que dura la competició, els participants optaran a guanyar un Mitsubishi Outlander valorat en ni més ni menys que 32.000 Euros, el premi serà només per a la primera partida de 9 darts que es faci, que amés serà la primera que es faci en aquest torneig.

Com que tots els partits seran emesos en directe per RTV Noord-Holland, televisió holandesa, i que es de suposar que també podrem seguir des d'aquí a través dels diferents canals d'internet.

Aquesta iniciativa de posar un gran premi per a la primera partida perfecta del torneig ens recorda a les primeres partides perfectes televisades al Mundial de Dards i a les principals competicions de dards.

Sense cap mena de dubte, serà un gran preàmbul al Mundial de Dards, el Lakeside World Professional Darts Championship 2014, que es celebra a partir del día 4 de gener.

No hay comentarios :

Publicar un comentario