martes, 5 de noviembre de 2013

Novetats al Campionat de Catalunya 2013


Us informem que el proper dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre de 2013 la Federació Catalana organitza els 23è Campionat de Catalunya, que aquesta edició s'obra a tots els esportistes federats o no que podran optar a guanyar la seva participació al prestigiós Mundial de Mestres i al Play-off per al Mundial Professional de Dards.

Es celebrarà a la seu de l'Esplugues Club de Dards, a l'Espluga de Llobregat (Baix Llobregat), on hi haurà dues sales habilitades per dur a terme la competició.

A continuació us avancem una mica d'informació:
Dissabte 30 de Novembre de 2013
Matí: Campionat de Catalunya Individual Masculí i Campionat de Catalunya Individual Femení
Un any més la Federació premiarà als guanyadors amb una Invitació per a participar al Mundial de Mestres (el Winmau World Masters) i per als Play-off del Mundial de Dards BDO (el Lakeside World Darts Championship), a més d'atorgar als guanyadors la Medalla de l'Esport de la UFEC.

A continuació:
Campionat de Catalunya Parelles Masculines
Campionat de Catalunya Parelles Femenines

Diumenge 1 de Desembre de 2013
Campionat Nacional de Clubs

Més Informació:
Les competicions seran obertes a tots els esportistes

Esportistes federats que han participat en la Lliga Divisió d'Honor de la FCD i la Lliga de Dards de Tarragona, o bé han estat donat d'alta pels clubs i equips participants.
I també per als esportistes que no tenen fitxa en vigor, que podran participar abonant una petita taxa per adquirir els drets federatius corresponents per aquesta competició.

Podeu re-enviar aquesta informació als vostres amics i contactes per fer-ne més ressò i ajudar-nos a que la informació arribi al màxim nombre d'esportistes.

Properament ampliarem informació del PROGRAMA DE COMPETICIÓ, PREMIS I REGLAMENT a la web de la FCD www.dardscatalunya.cat.

També properament informarem de la Lliga Divisió d'Honor que aquest any arribar a la 24a edició.

Si voleu rebre més informació podeu enviar un e-mail a premsa@dardscatalunya.cat

No hay comentarios :

Publicar un comentario