lunes, 11 de noviembre de 2013

23è Campionats de Catalunya
Medalla dels Campions

Des de la Federació Catalana de Dards seguim treballant per als 23è Campionats de Catalunya que es celebren a Esplugues de Llobregat. Fins el 30 de novembre anirem publicant d'informació de la competició més important que queda del calendari 2013.

Per aquesta edició dels Campionats Nacionals la Federació recupera un dels màxims guardons de l'Esport Català, així que els campions absoluts de Catalunya en categoria masculina i femenina guanyaran la ‘Medalla dels Campions’.

Aquesta medalla va ser creada per la Unió de Federacions Esportives (UFEC) el 1999 amb l’objecte de reconèixer els millors esportistes de Catalunya. Cada any, un reconegut artista dissenya la nova medalla. En aquest 2013, el seu autor ha estat Josep Fossas. Vegeu a continuació un detall:


Les medalles dels Campions de Catalunya 2013 de la Federació Catalana de Dards ja estan sota la nostra custodia i seran per a un i una de vosaltres. 

Després d'un temps de traspàs és una bona noticia recuperar aquest guardó i recollir algun fruit de la bona gestió que s'està duent a terme en l'actualitat. 



Webgrafia: FCD

No hay comentarios :

Publicar un comentario