martes, 27 de agosto de 2013

Premis Blocs Catalunya 2013: fem diana?

Fa unes setmanes es van anunciar una nova edició dels Premis Blocs Catalunya 2013, que es celebraran amb una gala a la ciutat de Granollers i vam decidir, en Joan i en Tito, tornar a presentar aquest blog.

En l'edició del 2012 ens vam fixar com a objectiu fer arribar més enllà l'esport dels dards i difondre l'activitat del nostre esport, en l'àmbit i públic on habitualment no hi tenim arribada, i vam arribar a ser finalistes, una fita que en cap moment ens havíem imaginat mai.

L'esport dels dards és un dels esports on més vegades es comenten errors i es perd (un joc, un set, un punt, un partit, una eliminatòria, una ronda, una classificació ...), però malgrat la derrota sempre ens tornem a aixecar i a continuar endavant; i és per tot això que el "Darders de Tarragona" ens aixequem i tornem a afrontar el nostre partit.

Per als Premis Blocs Catalunya 2013 repetim l'objectiu de l'any passat, difondre i apropar l'esport dels dards més enllà d'on arriba ara, i afegim el repte de guanyar i fer diana.

És hora de posar-nos a la línia de tir i fer diana, ens hi ajudeu?

El que heu de fer és anar a la pàgina dels Premis Blocs de Catalunya (aquí www.stic.cat), per accedir a l'àrea d'usuaris ho podeu fer amb el vostre compte de Facebook o Twitter, es a dir, fent clic al botó, sombrejat en gris que indica facebook i twitter (marcat amb el cercle a la imatge), que hi ha al marge dret de la web dels Premis, accedir a l'aplicació, anar a l'àrea de votació (marcat amb un quadre, imatge 2), localitzar el quadre d'esports i "anar a votar", i buscar Darders de Tarragona.


Botó Facebook-Twitter Àrea de votació


També podeu registrar-vos a www.stic.cat (només cal entrar el vostre correu i una contrasenya qualsevol per activar el compte) i anar a l'àrea de votacions. És molt senzill i ràpid de fer, de debò!

És difícil ser els millors i destacar entre tots els participants, però des dels que estem cada dia rera el teclat entrant noticies hi hem posat ganes, temps, esforç i compromís en aquest bloc ... i amb un clic ho podeu agrair, voteu-nos si som dignes d'aquest reconeixement.

El premi? un reconeixement a aquest bloc, al seu servei, la informació, al món dels dards, als esportistes "DarderosdeTarragona", als que us agrada aquest esport en general i sobretot als que entreu habitualment en aquest bloc; per altra banda també hi ha la satisfacció de donar a conèixer encara més aquest esport i fer-lo arribar a molts més internautes i públic en general.

Moltes gràcies pel vostre vot!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario