lunes, 22 de julio de 2013

Copa Tarragona 2013

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Copa Tarragona 2013, competició que tanca la temporada dels dards punta d'acer a la província de Tarragona. 

La temporada va començar el 10 de novembre de 2013 i s'ha perllongat fins el 20 de juliol 2013. En aquests més de vuit mesos s'han celebrat 156 partits amb més de 35 tirades màximes de 180 punts, 8 opens amb una mitjana de 30 esportistes en cada open, 73 esportistes a la Lliga (sense comptar els que s'han donat de baixa pel camí), triunbirat de campions al Rànquing de la LLiga, dobelt del CD Ciutat de Reus que ha empatat a punts al primer lloc de la Lliga amb el Tiffany's, dos equips que han fet una temporada brillant...

Però no tot han estat flors i violes, i malgrat s'han hagut de prendre decisions sobre la marxa per adaptar-nos a les situacions que ens hem trobat, com també algunes modificacions del reglament no escrit i que haurem de prendre nota per a la propera ocasió. Per cert, ahir vaig estar parlant amb en Salva i Fran de l'equip de la Parellada i vam poder comprovar que hi hagut un petit problema de comunicació, que també esperem quedin solventats amb l'ajuda de tots per la temporada vinent.

Però parlem de la Copa Tarragona 2013, aquesta edició ha estat renyida fins a darrera hora, però finalment el CD Ciutat de Reus, del Goya de Reus, s'han emportat la gran Copa i que l'any vinent hauran d'entregar al guanyador de la Copa 2014.

CD Ciuttat de Reus amb Jordi, Rafa, Dani, Franky, Kiko i abaix
Víctor, Gabi i Roque

Al Facebook (https://www.facebook.com/darderos.detarragona) trobareu totes les fotos que hem publicat i on us podeu etiquetar. Com aquesta foto amb els tres campions: d'esquerra a dreta l'Antonio Dieste (Coordinador dels Opens), Josep M Savladó (Coordinador Lliga), Sergio Garrido i Gabriel Olivé (campions Rànquing 2012-13), Víctor Perea (Coordinador Lliga), Daniel Carrasco (campió Rànquing 2012-13) i Kiko Alfonso (Coordinador Lliga):


Durant els propers dies/hores publicarem el quadrant final, la crònica complerta de la diada de final de temporada, tot i que cal recordar que encara hi ha competicions en joc com el Destí Winmau 2013 de la qual ja n'hem parlat en d'altres articles.

No hay comentarios :

Publicar un comentario