jueves, 25 de julio de 2013

Catalunya Cup 2013

Arriba la Catalunya Cup d'Equips 2013 que es celebrarà el proper dissabte 3 d'agost a la seu del C.D. La Xarxa a Puig-Reig, que us detallem a continuació:


Dia: 3 d'agost de 2013
Hora: 12.00 hores, fins a la finalització.

Lloc: seu del Club Dards La Xarxa

Localització c/ d'Alzina, 4 de Puig-Reig (Bergadà).
Veure mapa i com arribar

Arriba una edició més de la Catalunya Cup d'Equips, competició que tant èxit va tenir l’any passat. La finalitat es passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i mostrar el nostre esport als que, coneixent-lo, no participen en competicions.

El sistema de joc es manté igual que en les edicions anteriors, jugant tots contra tots amb equips de sis esportistes on hi ha de jugar obligatòriament una jugadora femenina.

L'emplaçament, el nou i flamant local del Club Dards la Xarxa que amés disposarà de carpes adicional per al descans, avituallaments...

Inscripcions: 70,00 € per equip
La inscripció es podrà formalitzar el mateix moment de la competició, però recomanem fer la pre-inscripció per a e-mail a competicio@dardscatalunya.cat. Màxim 16 equips

Premis: Percentatge de la inscripció pels quatre primers classificats i Trofeu.
Lliurament de premis a la finalització de la Catalunya CUP.

Trobeu a continuació informació i reglament de competició:
Descarregar el reglament en: català / castellà

Sistema de joc: Round robin


La “CATALUNYA CUP” es un torneig obert a tots aquells equips que vulguin participar, segons les normes d’inscripció enviades a tots els clubs FCD i les normes de joc descrites a continuació.

SISTEMA DE JOC
a) Els equips seran mixtes i estaran formats per 6 esportistes com a mínim.
b) Un d’aquests esportistes deurà de ser dona obligatòriament (inclòs semifinals i final).
c) Els equips participants estaran dividits en grups i jugaran entre ells en sistema Round Robin.
d) Els dos primers classificats de cada grup (en el cas de d’haver mes d’un grup), jugaran les semifinals i final a KO directe.

ACTAS Y ORDRE DE JOC
e) El capità de l’equip alinearà a 5 (cinc) jugadors i els assignarà un numero o lletra, segons li correspongui pel sorteig a cadascú dels equips.
f) En tots els partits serà obligatori l’alineació de al menys UNA JUGADORA.
g) En el supòsit de que només tinguessin un jugador de reserva, aquest deurà de ser alineat obligatòriament al següent partit que no va jugar. Aquesta norma es aplicable durant tot el desenvolupament de la competició Round Robin.
h) El sistema de joc per tot el campionat serà, 501 sortida lliura, acabament en doble. (501 d.o.).
i) Es jugarà al millor de 25 partides (13 legs - partides guanyades), tot seguin estrictament l’ordre de joc establert en l’acta del partit.
j) Quan siguin demanats a taula els responsables dels equips, deuran de lliurar les alineacions dels seus jugadors, i començar el partit en un temps màxim de 5 minuts.
k) Els apuntadors de les partides seran els mateixos jugadors dels equips implicats que no estiguin jugant en aquell moment.
l) Les alineacions no podran ser canviades una vegada inscrites en l’acta, no podent fer cap canvi de jugadors ni posició de joc establerta al omplir l’acta.

IRREGULARITATS I SANCIONS
1. Passats els cinc minuts, si un o varis jugadors d’un equip , no s’hagués presentat a la línia de tir per començar el seu partit, s’avisarà al Jutge Principal del Torneig, que farà constar l’ incidència i donarà per perdudes aquestes partides als infractors. . El partit continuarà jugant-se la resta de partides.

2. En el cas de que sigui tot l’equip el que no hi sigui a l’hora de jugar, se li donarà el partit per perdut per 13-0, al que se li afegirà una penalització de 13 punts al seu compte total de punts assolits.

3. A la tercera “no presentació” es produirà a la desqualificació de l’equip, donant per guanyats la resta de partits pendents al seus equips rivals per 13-0.

4. El guanyador de la lligueta (Round Robin) serà l’equip que tingui millor diferencial positiu entre partides (legs) guanyades i partides (legs) perdudes.

5. En el cas d’empat entre dos equips o més, es tindrà en compte la quantitat de PARTITS guanyats. Si continués l’empat es tindrà en compte els resultats dels seus encontres particulars.

6. Tots els equips tindran un responsable que serà l’únic interlocutor amb l’organització, envers a qualsevol aclariment, reclamació o suggeriment sobre el Torneig

7. Qualsevol diferencia de criteri o dubte que no hi sigui reflectida en aquest reglament, serà sancionada per l’organització del Torneig. Les decisions de l’organització son inapel·lables.

Molt Important: L´ inscripció en aquest torneig implica l’acceptació d’aquest reglament.

Consultar aquí tot el reglament complert i les seves anotacions.

Webgrafia: Federació Catalana de Dards

No hay comentarios :

Publicar un comentario