lunes, 17 de junio de 2013

COPA TARRAGONA 2013

El dissabte 20 de Juliol es jugarà la COPA TARRAGONA de dards punta d'acer 2013 en la que poden participar tots els equips que han jugat la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013

DADES DE LA COMPETICIÓ:

Dia: 20 de Juliol de 2013
Hora Inici: per determinar  
L'hora d'inici la confirmarem el més aviat possible. En la darrera edició es va finalitzar molt tard, i aquest any hi ha més participants a la Lliga, és per això que en funció dels equips que confirmin la seva participació s'haurà d'iniciar la competició pel matí. En  cas de ser set o més equips començariem a les 11h i faríem una parada per dinar (al menjador del restaurant on es celebrarà hem acordat preus més econòmics, més informació a continuació).

Lloc: BAR RESTAURANT WINTER GARDEN
(Sala Principal)

Localització: c/ Nicaragua, 22
Localitat REUS

Veure Plànol de localització
(fent clic sobre la imatge podeu veure en gran la localització)


Inscripció: Confirmació dels equips participants la podeu fer al Bar Goya al Sr. Kiko o Sr. Víctor.

Modalitat: dards punta d'acer.

Format Competició: Equips Round Robin, tots els equips participants jugaran contra tots, en aquest cas 6 enfrontaments individuals al millor de 2 partides al 501 Doble Out (jugant-se els dos punts).

El sorteig, l'ordre de participació i la resta de detalls els resoldrem minuts abans d'iniciar la competició, per això, insistim en la puntualitat dels capitans a fi de poder començar amb puntualitat i finalitzar a una hora prudent.

Després de la competició es celebrarà el lliurament de trofeus i records de la Lliga 2011-2012 i de la Copa. Estem treballant per mirar de fer venir les màximes autoritats esportives de la província i de la Federació per tal de donar a conèixer una mica més la nostra feina.

Per celebrar-ho i aprofitant que estarem junts, també s'ha programat un dinar de germanor entre tots els que desitgeu festejar el final de la Lliga i Copa amb tots els esportistes i companys de la competició. També hi haurà opció de quedar-se a sopar.

Menús i preus que hem pogut acordar amb el Restaurant, per obtenir un preu més ajustat i econòmic, esperem que siguin del vostre agradin:No hay comentarios :

Publicar un comentario